8 Ocak 2012 Pazar

0

Twitter üye ol

  • 8 Ocak 2012 Pazar
  • Unknown
  • Share
  • Sosyal paylasim sitelerinin çogalmasiyla artik her alanda bizlerde etkili olmak istiyoruz. Özellikle çevremizdeki insanlardan da oldukça twitter hakkinda duyduk ve duymaya devam ediyoruz. Ancak hala bir twitter hesabiniz yoksa ve nasil hesap açilacagini bilmiyorsaniz sizlere asagiya anlatacagim.
    Artik sizinde bir twitter hesabiniz olucak ve istediginiz kisiyi ekleyip geyik yapabileceksiniz. Sadece geyik için degil önemli konularda da tartisabilirsiniz. Örnegin Cumhurbaskani Abdullah Gül dahi twitter kullanmakta ve bazi konulari twitter üzerinden paylasmaktadir. Bu konu televizyon haber sitelerine bile konu olmustu. Ben sizleri fazla yormadan twitter'a nasil üye olunacagini anlatayim ki sizinde bir twitter hesabiniz olsun. degil mi?
    Soru: Twitter nasil üye olunur ?
    Cevap: Ilk etapta buraya tikliyarak ilk adima adiniz.
    Karsiniza çikan sayfadan sag alt tarafta Ad ve Soyad, E-posta ve sifre yazip Kaydol tikiyorsunuz. Burada dikkat edilecek nokta kullandiginiz e-mail adresinizi kontrol ederek hesabinizi aktiflestirebilirsiniz. Diger taraftan yazidigniz sifreyi unutmayiniz.
    Hesabinizi e-mailden aktiflestirdikten sonra üst kisimda üye ismini ve sifrenizi yazarak giris yapiniz. Yapilacak islem hepsi bu kadar. "Not resimde örnek verilmistir."
    Simdiden iyi twitler diliyorum.

    0 Responses to “Twitter üye ol”

    Yazar Bilgisi

    Editör: Ercan Çetin ve


    Website: Online Haberler

    E-mail: xmedy

    2000 yilindan bu yana internet üzerinde çalismalar yapmaktayim. Bir kaç tane web sitesi ile ilgeniyorum. Amatör olarak website çalismalarim olmustur. Güncel olaylari sizlere sunarim.. Google iletisim: Ercan Çetin

    Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

    Takip Edin!