8 Ocak 2012 Pazar

0

Eurovision'a kim gidiyor?

  • 8 Ocak 2012 Pazar
  • Unknown
  • Share
  • Eurovision'a kim gidiyor?
    2012 Eurovizyon sarki yarismasi

    Uzun zamandir 2012 yili için ülkemizi Eurovizyon'da kim temsil edecegi merak konusu olmustu. Bildiginiz gibi isimleri geçen sanatçilarin arasinda bugün bir isim daha katildi. Eurovision sarki yarismasinda ismi geçen sanatçilar Atiye, Murat Boz, Hande Yener, Kıraç'nin yani Şebnem Ferah da katildi.
    Bizlere gelen bilgilere göre büyük olasilikla Şebnem Ferah'in Eurovizyon sarki yarismasinda Türkiye'yi temsel edecegi söyleniyor. TRT'den henüz kesin ve net bir cevap gelmiyor. Sizlere yukarida bildirdigim ve isimlerini verdiklerim Eurovision sarki yarismasinda ülkemizi temsil edecek olan adaylardir.
    TRT'nin belirlieyecegi bu adaylar Atiye, Murat Boz, Hande Yener, Kıraç ve Şebnem Ferah'tir. Simdilik baska adaydan bahsedilmiyor. Ancak Eurovision sarki yarismasinda ülkemizi temsil edecek baska sanatçi aday yaparsa bilemiyorum. TRT'nin seceçegi aday ve sarkisi çok merak ediliyor. Eurovision sarki yarismasinda kimin olucagina TRT karar verecek.
    Soru: Eurovision'a kim gidiyor?
    Cevap: Atiye, Murat Boz, Hande Yener, Kıraç ve Şebnem Ferah arasindan bir tanesi gidecektir.

    0 Responses to “Eurovision'a kim gidiyor?”

    Yazar Bilgisi

    Editör: Ercan Çetin ve


    Website: Online Haberler

    E-mail: xmedy

    2000 yilindan bu yana internet üzerinde çalismalar yapmaktayim. Bir kaç tane web sitesi ile ilgeniyorum. Amatör olarak website çalismalarim olmustur. Güncel olaylari sizlere sunarim.. Google iletisim: Ercan Çetin

    Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

    Takip Edin!