7 Ocak 2012 Cumartesi

0

Hakan Akkaya Kimdir

  • 7 Ocak 2012 Cumartesi
  • Unknown
  • Share
  • Hakan Akkaya hayatı
    Hakan Akkaya biyografisi
    Ekranlarda görmeye basladigimiz Hakan Akkaya kimdir. Sizlerin pek tanimadigi ama ekranda gördügümüz Hakan kimdir isterseniz kisacanak bir taniyalim. Hakan Akkaya aslen Ordu'ludur. Moda tasarimciligi yapan Hakan Bugün ne Giysem adli yarismada jurilik yapmaktadir.

    Show Tv ekranlarinda sevilen programi Bugu ne giysem adli programda üzünü sik sik görüyoruz. Ankara Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Akademisi’ne girdiğinde hayatı değişti. Mimarlık okurken ikinci sene ‘Benim ne işim var burada?’ deyip İstanbul’a geldi.
    İstanbul Sanat Akademisi’nde moda eğitimi aldı. İlk işi Batik Örme’deydi. Daha sonra Sarar, Boyner ve Fabrika markalarına hem kadın hem erkek koleksiyonları hazırladı. Son olarak Boyner’de tasarım departmanı yöneticiliği yaptı. Şimdi ise Hang by Hakan Akkaya adında bir markası var. 30 yaşındaki Akkaya işadamları, iş kadınları, ünlü oyuncular hatta Dubai şeyhlerinin vazgeçemediği bir modacı oldu.
    Türkiye'nin yeni yüzlerinde oldugu ve gelecek yillarda kendisini ekranda görecegimize benziyor. Simdiden Hakan Akkaya'ya hayatinda basarilar diliyoruz.

    0 Responses to “Hakan Akkaya Kimdir”

    Yazar Bilgisi

    Editör: Ercan Çetin ve


    Website: Online Haberler

    E-mail: xmedy

    2000 yilindan bu yana internet üzerinde çalismalar yapmaktayim. Bir kaç tane web sitesi ile ilgeniyorum. Amatör olarak website çalismalarim olmustur. Güncel olaylari sizlere sunarim.. Google iletisim: Ercan Çetin

    Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

    Takip Edin!