7 Ocak 2012 Cumartesi

0

Facebook Arkadaş Engeli Nasıl Kaldırılır?

  • 7 Ocak 2012 Cumartesi
  • Unknown
  • Share
  • Sizlerde facebook hesabinizdan birilerini engellemissinizdir. Öyle zaman oluyor ki birileri sizi rahatsiz edebiliyor veya istemediginiz birisi sizin duvariniza veya mesaj kutusuna birseyler birakiyor. Son zamanlarda facebook kullanimi artinca insanlarin birbirlerine olan iliskisi net üzerinden çogaldi.
    Facebook kullanan arkadaslarin yanlislikla veya bilerek engelledikleri kisilerin engeli nasil kaldirilacagini asagiya anlatmak istiyorum. Belki sizinde basiniza geldi fakat engeli kaldiramadiginiz için o kisi ile görüsemiyorsunuz. Facebook kullanirken bu tür yapilan yanlislar çok kolay ve hizli bir sekilde çözülebilmektedir. Simdi sizlerden gelen soruya cevap verelim.
    Soru: Facebook Arkadaş Engeli Nasıl Kaldırılır?
    Cevap:  Engellediğin kişileri ve uygulamaları yönet  şeklinde en altta bir ibare var karşısındaki Engellemeleri Yönete gir ve istediğini kişinin engelini bu sekilde kaldirabilirsiniz.

    0 Responses to “Facebook Arkadaş Engeli Nasıl Kaldırılır?”

    Yazar Bilgisi

    Editör: Ercan Çetin ve


    Website: Online Haberler

    E-mail: xmedy

    2000 yilindan bu yana internet üzerinde çalismalar yapmaktayim. Bir kaç tane web sitesi ile ilgeniyorum. Amatör olarak website çalismalarim olmustur. Güncel olaylari sizlere sunarim.. Google iletisim: Ercan Çetin

    Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

    Takip Edin!