8 Ocak 2012 Pazar

0

Megan Fox kimdir?

  • 8 Ocak 2012 Pazar
  • Unknown
  • Share
  • Megan Fox Biyografi
    Megan Fox hayati
    Dünyaca ünlü olan Megan Fox 16 Mayıs 1986 yilinda Amerika'nin büyük sehirlerinden olan Memphis sehrinde dünya gelmistir. Güzelligi ve sempatik tavirlari ile herkesi etkilemeyi basaran usta bir model ve youncudur. Megan Fox hayatinin büyük bölümü tiyatro ve dans egitimleri alarak geçirmistir.
    Ufak yasta basladigi dans egitimleri ve tiyotro dersleri ona çogu seyi iyi ögretmis ve rol yapma yetenegini güçlendirmistir. Confessions of a Teenage Drama Queen adlı filmle üne kavuşmuş olan oyuncu Hope & Faith adlı tv programıyla da çok daha popülerlik kazanmistir.
    Küçük yasta egitimleri hizli bir sekilde tamamliyan ve 10 yasina bastigi zaman  Megan Fox ailesiyle birlikte Florida'ya tasinir ve hayatini orada sürdürmeye devam eder.
    On üç yaşındayken oyunculuk ve modellik yapmaya başlar. 1999 yılında Amerika Modellik ve Yetenek yarışmasında çeşitli ödüller alır. Fox, Holiday in the Sun adlı filmle magazin basınında Ashley Olsen’a rakip gösterilir. Onu esas ünlü yapan film Transformers olur. Bu filmle birlikte Fox’un, Angelina Jolie’ye olan benzerliği herkesin dikkatini çeker ve ünü artar.
    Sizlere Megan Fox'un su ana kadar oynadigi veya rol aldigi filmleri asagiya ekliyorum. Bu arada 18-21 Ocak 2012 tarihleri arasinda Türkiye gelerek Doritos reklaminda oynuyacaktir.
    Megan Fox: Crimes of Fashion, Holiday in the Sun, Ocean Ave, Hope and Faith. Rol Aldığı Sinema Yapımları; Confessions of a Teenage Drama Queen, Transformers, How to Lose Friends & Alienate People, Whore, Transformers: Revenge of the Fallen, Jennifer's Body. Fox’un gelecekteki projeleri arasında, 2010 yılında gösterime girecek olan Jonah Hex ve de daha çekimi başlamamış olan The Crossing bulunmakta.

    0 Responses to “Megan Fox kimdir?”

    Yazar Bilgisi

    Editör: Ercan Çetin ve


    Website: Online Haberler

    E-mail: xmedy

    2000 yilindan bu yana internet üzerinde çalismalar yapmaktayim. Bir kaç tane web sitesi ile ilgeniyorum. Amatör olarak website çalismalarim olmustur. Güncel olaylari sizlere sunarim.. Google iletisim: Ercan Çetin

    Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

    Takip Edin!