25 Ocak 2012 Çarşamba

0

Tatil yaklasiyor

  • 25 Ocak 2012 Çarşamba
  • Unknown
  • Share
  • Tatil yerleri
    Hepimizin heyecanla bekledigi yaz tatili yaklasiyor. Aslinda çok az bir zaman degil oldukça vakit var. Sizlere yaz tatili ve tatila çikmadan önce bir kaç noktada uyarmak ve bu konuda bilgi sahibi yapmak isterim.
    Yurt disindan tatile çikacak olan Türk vatandaslarimizin yanlarinda devamli olarak pasaportlarinin kopyasini getirmelidirler. Çünkü kayip edildigi vakit elimizde bir kopyasi olmasi için. Tatile çikmadan önce arabalarinizin bakimini mutlaka yaptiriniz degil ki yolarda zor durumda kalabilirsiniz.
    Bu yilda her yil oldugu gibi konaklayacaginiz yerler hakkinda ve yol güzargahi üzerinde bulunan ülkeler hakkinda konsolosluklardan bilgi aliniz. Bazen araba sigortaniz veya baska islemleriniz eksik olabilir. Tamda olsa bu ülkeler bunlari kabul; etmiyebilir. Macaristan'da oldugu gibi.
    Sizlere tatil yerleri hakkinda ve ucuz tatil yerlerini anlatan bir tatilci sitesiyle tanitmak istiyorum. Tatil hakkinda bir çok gerekli bilgiye ve tecrübeye sahipolan bu siteyi mutlaka ziyaret ediniz.
    Kisa tatil

    0 Responses to “Tatil yaklasiyor”

    Yazar Bilgisi

    Editör: Ercan Çetin ve


    Website: Online Haberler

    E-mail: xmedy

    2000 yilindan bu yana internet üzerinde çalismalar yapmaktayim. Bir kaç tane web sitesi ile ilgeniyorum. Amatör olarak website çalismalarim olmustur. Güncel olaylari sizlere sunarim.. Google iletisim: Ercan Çetin

    Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

    Takip Edin!