25 Ocak 2012 Çarşamba

0

Facebook Zaman Tüneli Aktifleştirme

  • 25 Ocak 2012 Çarşamba
  • Unknown
  • Share
  • Sizlere daha önce bahsettigim facebook hakkinda bilgi vermeye devam ediyorum. Sosyal paylasim sitelerinin öncüsü olan facebook büyük hizla ilerlemeye devam ediyor. Facebook rakiplerinden olan twitter cogu alanda facebook'tan daha geriden geliyor.
    Simdi sizlere facebook zmaan tüneli yani timeline etkinlestirmeyi gösterecegim. Facebook zaman tüneli aktiflestirmek için yapmamis gerkeen çok basit.
    Zaman Tünelini Aktifleştirmek için Facebook Zaman Tüneli tıklayınız. Açılan saydanın en alt sağ köşesinde "Zaman Tüneline Geç" butonu bulunmaktadır. Burayı tıkladığınızda Zaman Tüneliniz aktifleşecektir.
    Yaptiktan sonra facebook'un kullanici ismi ile anasayfa üzerinden bakabilirsiniz. Sizler için facebook zaman tüneli kapak resimlerini veriyoruz. Zaman Tüneline geçipte üst kisim için güzel görselleri diger sitede anlatmistim.
    Ücretsiz olarak indirebilir ve facebook zaman türneli kapak resimlerinde kulanabilirsiniz. 50 den fazla kapak resimleri ile sizleri sevindrmeyi hedeflemistim.
    Facebook Zaman Tüneli Kapak resimleri için tiklayiniz

    0 Responses to “Facebook Zaman Tüneli Aktifleştirme”

    Yazar Bilgisi

    Editör: Ercan Çetin ve


    Website: Online Haberler

    E-mail: xmedy

    2000 yilindan bu yana internet üzerinde çalismalar yapmaktayim. Bir kaç tane web sitesi ile ilgeniyorum. Amatör olarak website çalismalarim olmustur. Güncel olaylari sizlere sunarim.. Google iletisim: Ercan Çetin

    Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

    Takip Edin!