21 Aralık 2011 Çarşamba

0

Facebook'ta yeni degisiklikler

  • 21 Aralık 2011 Çarşamba
  • Unknown
  • Share
  • Dünyada hemen hemen herkesin kullandigi facebook yogun sikayetler ve istekler yüzünden önümüzdeki 6 ay içerisinde büyük degisiklige gidiyor. Özellikle gizlilik ilkesinde degisik yapilmasi bekleniyor.
    Yapilan açiklamada kisilerin etiketlenmesi ve özel bilgilerin reklam amaçli kullanilmasi ve seffaflik gibi bazi konularda degisiklige gidilecegi açiklandi.
    Ayrica bizlere ulasan bilgi arasinda facebook buyeni update'i kullanicilarini sevindirecege benziyor.
    Facebook’un İrlanda ve Avrupa’daki veri koruma hukuku çerçevesinde genel olarak sorumluluklarını yerine getirdiği bildirilen raporda, milyonlarca kişinin kullandığı sosyal paylaşım ağının gizlilik politikası uygulamalarını "en iyi" hale getirmek için bir takım değişiklikler yapilacak.
    Facebook kullanicilarinin gizlilik ilkesinde kisisel verilerin 3. kisilerle paylasilmasi bunlardan sadece bir tanesiydi. Yeni çikan takvium uygulamasiyla birlikte bu kisisel bilgilerin paylasimi bir kez daha gözler önüne geldi. Simdiden facebook kullanicilarinin gizlilik bilgilerine dikkat etmesini ve bilgilerin 3. kisilerle paylasimina dikkat etmesi gerekiyor.
    Facebook'ta yeni degisiklikler

    0 Responses to “Facebook'ta yeni degisiklikler”

    Yazar Bilgisi

    Editör: Ercan Çetin ve


    Website: Online Haberler

    E-mail: xmedy

    2000 yilindan bu yana internet üzerinde çalismalar yapmaktayim. Bir kaç tane web sitesi ile ilgeniyorum. Amatör olarak website çalismalarim olmustur. Güncel olaylari sizlere sunarim.. Google iletisim: Ercan Çetin

    Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

    Takip Edin!