22 Aralık 2011 Perşembe

0

Ermeni Soykirim Tasarisi fransiz meclisinde

  • 22 Aralık 2011 Perşembe
  • Unknown
  • Share
  • Ermeni soykirimini tanimak amaciyla 22 araligi seçen fransizlar bu konuda görüsecekler. Soy kirimin kabul edilmesi halinde ortaya çikacak sonuçlarin hiç de iç açici olucagini söylüyemem. Insan haklarindan ve düsünce özgürlügünden bahseden Avrup ülkeleri malesef kendi dinlerinde oldugu zaman hiç mi hiç düsünce özgürlügü veya  baska fikirlerin altina saklanmiyorlar.
    Devamli olarak Türkiye'nin önüne getirilen ve gerçekte yasanmamis bu olaylarin ülkemizi karalamak ve Türk insani yurt disinda rencide etmek için yapilmis hain, kara bir politikadan ibarettir. Ne var ki Avrupa'nin degisik ülkelerinde bu Ermeni Soykrim yasasini tanimasi ve Fransa'ninda taniyacak olmasi bizleri özellikle Avrupa'da yasayan Türkleri rahatsiz ediyor.
    arlamentoda yasalasmis olmasi bunun kabul anlamina gelmiyor,Teklifin mecliste kabul edilmesi yasalaşması anlamına gelmiyor. Senatonun da meclisten geçen aynı metni oylayıp kabul etmesinin ve Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'nin bunu imzalayıp resmi gazetede yayınlanmasının ardından teklif yasa haline gelecek.
    Fransa'da yasayan özellikle Türkler bu Fransa'da görüsülen Ermeni soykirim yasa tasarisini protesto etmek amaciyla Fransiz parlamentosunun önünde bekleyecekler.
    Bu tasari kanunlasirsa tasarıda soykırım iddialarını reddedenler hakkında hapis ve para cezası öngörülüyor.
    Fransa'da Türklerin Ermeni soykirimini protestolari izle

    Fransa'da Ermeni Soykirim görüsmeleri son durum

    0 Responses to “Ermeni Soykirim Tasarisi fransiz meclisinde”

    Yazar Bilgisi

    Editör: Ercan Çetin ve


    Website: Online Haberler

    E-mail: xmedy

    2000 yilindan bu yana internet üzerinde çalismalar yapmaktayim. Bir kaç tane web sitesi ile ilgeniyorum. Amatör olarak website çalismalarim olmustur. Güncel olaylari sizlere sunarim.. Google iletisim: Ercan Çetin

    Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

    Takip Edin!