2 Kasım 2011 Çarşamba

0

Yazar araniyor

  • 2 Kasım 2011 Çarşamba
  • Unknown
  • Share
  • Gelisen teknoloji çaginda, düsüncelerinizi, duygu ve hislerinizi anlatmak amaciyla sesimizi biraz daha fazla bir sekilde duyurmak için sosyal paylasim siteleri ve internette yayin yapan sitelere yönenilmekteyiz.
    Bu internet aginda sizlerde yazilarinizi, internet araciyla diger insanlara ulastirmak ve onlara fikirlerinizi,  görüslerinizi anlatmak isteyen arkadaslar için ecetin.com adresinde yayin yapan sitemizde yazilariniza yer vermek istiyoruz.
    Yine ayni sekilde yazilarinizi diger sosyal paylasim sitelerinde ve xmedy.com adli yayin sitesinde de yayinlanacaktir. Facebook ve twitter gibi büyük paylasim sitelerinde yayinlandigi ve Google gibi dev arama motoruna eklendikten sonra ziyaretçilere sunulacaktir.
    Internet'te vakit geçirmeyi seven ve yazilariyla insanlara hitap eden, copy-paste sistemini kullanmiyan genbç dinamik ve yeni fikirlere Online Haber sitemizin altinda sizlere hizmet vermeyi düsünmekteyiz. Yazilarinizin siyasi düsünce veya görüs içermemesi ve bütün herkesime hitap ettigini düsünüyorsaniz bize iletisim sayfasindan ulasiniz.
    Görüsleriniz ve düsünceleriniz bizler için önemlidir. Sesinizi duyurmak için beklemeyin..
    Yazar araniyor bilgi edinmek için e-mail veya megahaber@live.nl basvurabilirisniz.

    0 Responses to “Yazar araniyor”

    Yazar Bilgisi

    Editör: Ercan Çetin ve


    Website: Online Haberler

    E-mail: xmedy

    2000 yilindan bu yana internet üzerinde çalismalar yapmaktayim. Bir kaç tane web sitesi ile ilgeniyorum. Amatör olarak website çalismalarim olmustur. Güncel olaylari sizlere sunarim.. Google iletisim: Ercan Çetin

    Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

    Takip Edin!