2 Kasım 2011 Çarşamba

0

Cübbeli Ahmet Hoca'dan Hülya Avsar'a cevap

  • 2 Kasım 2011 Çarşamba
  • Unknown
  • Share

  • Hülya Avsar son zamanlarda olmadik çikislariyla birsey yapmak istiyor. Bildiginiz gibi pkkli teröristlerin saldirisi sonucu hayatini kayip eden vatandaslarimizi hiçe sayrak teröristeleri savunur gibi yaptigi açiklamalarin arkasindan Kurban Bayrami'nin yaklasmasiyla yine gündeme geliyor.
    Kurban bayramlarında “Kurban mı kesmeli, hayır mı yapılmalı” tartışmasına bir internet sitesinde yaptığı yorumla katılan Hülya Avşar, İsmailağa Cemaati’nin tepkisini çekti.
    Ismailaga Cemaati önderlerinden olan Cübbeli Ahmet Hoca yayinladigi dergisinin kapagina Hülya Avsar'a çok güzel cevap verdi.
    Hemen altına da Cübbeli Ahmet Hoca’nın fotoğrafıyla birlikte “Yediği etler babasının tarlasında mı yetişiyor” yorumunu ekledi. Cemaat “Hayvan kesen bir dini aklım almıyor” sözünü Hülya Avşar’a mal etti. Oysa Avşar yazısında, 9 yaşında bir çocuğun babaannesine sorduğu bu soruyu aktararak, kendisini düşünmeye sevk ettiğini anlatıyordu.
    Ülkemizin vatandaslarinin dinine saygi duyulmasi gerektigini hatirlatmak istiyorum. Çünkü bu ülkede sadece müslüman degil, hiristiyan ve musevi olmak üzere bir çok dine veya mezhebe mensup vatandasin yasadigini belirtmek isterim.
    Özellikle sanatçilarin veya halk tarafindan taninan, bilenen kimselerin medyada ilk sirada yer edinmek için yaptigi olur olmaz veya sözün nereye gittigini bilmeden sarf edilen sözlerin çogu insani derinden yaraladigini ve hayal kirikligina ugrattigini unutmuyalim.
    Cübbeli Ahmet Hoca'dan Hülya Avsar'a cevap

    0 Responses to “Cübbeli Ahmet Hoca'dan Hülya Avsar'a cevap”

    Yazar Bilgisi

    Editör: Ercan Çetin ve


    Website: Online Haberler

    E-mail: xmedy

    2000 yilindan bu yana internet üzerinde çalismalar yapmaktayim. Bir kaç tane web sitesi ile ilgeniyorum. Amatör olarak website çalismalarim olmustur. Güncel olaylari sizlere sunarim.. Google iletisim: Ercan Çetin

    Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

    Takip Edin!