1 Kasım 2011 Salı

0

Askerimiz namazda

  • 1 Kasım 2011 Salı
  • Unknown
  • Share
  • Yillardir Peygamber ocagi diye nitelendirilen ve bazi kesimler tarafindan kutsal olarak gösterilen ancak kendi çikarlari dogrultusunda askerlerin dini inançlarina saygi göstermeyenlerin ibadetlerine izin verilmemesi bizleri derinden yaraliyordu.
    Ancak elimize geçen bu resim bizler çok sevindirirken ayni zamanda bütün genele yayilmasini istiyoruz. Sadece belli bir yerde degil yurdumuzun bütün kisimlerinda bu tür ibadetlere müsaade edilmesini istiyorum. 48 kisinin hep beraber cemaat halinde bizleri sevindiriyor.
    Ancak bu isinde çilkini çikarmamak kaydiyla buradan bütün komutanlara sesleniyorum. Herkesin istedigi sekilde askerlik vazifesini yerine getirmesini istiyoruz.
    En son olarak Çanakkale meydan muharebesinde askerlerin kildiklarini biliyoruz. Kendi inançlarimizi ve ibadetlerimizin kaybettigimiz veya unuttugumuz bu zamanda lütfen ibadetlerimiz konsuunda daha hassasiyetli olalim ve olmuyanlari bu konuda tesvik edelim. Çünkü namaz müslümanlar için farzdir.
    "Namaz dinin direğidir kim onu terkederse dinini yıkmıştır" (s.a.v.)
    (Bizimle kâfir arasındaki fark namazdır. Namazı terk eden kâfir olur.) [Nesai]

    0 Responses to “Askerimiz namazda”

    Yazar Bilgisi

    Editör: Ercan Çetin ve


    Website: Online Haberler

    E-mail: xmedy

    2000 yilindan bu yana internet üzerinde çalismalar yapmaktayim. Bir kaç tane web sitesi ile ilgeniyorum. Amatör olarak website çalismalarim olmustur. Güncel olaylari sizlere sunarim.. Google iletisim: Ercan Çetin

    Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

    Takip Edin!