2 Kasım 2011 Çarşamba

0

100 gram degere 100 gram

  • 2 Kasım 2011 Çarşamba
  • Unknown
  • Share
  • Insanlarimizin son zamanlarda ve kapitalizmin artmasiyla artik degisime ugradigini kabullenmek gerekiyor. Insanoglu'nun birbirlerine karsi olan davranislari ve hareketleri gün geçtikçe degismektedir. Gelisen ülkemizde ve çevre kosullarini göz önünde bulundurdugumuz zaman ne var ki kendi özümüze, benligimize dönemiyoruz.
    Artik yolda giderken selam vermemek için insanlarin baslarini diger tarafa çevirmeleri veya birbirlerini görmemek için yollarini degistirdiklerine sizlerde mutlaka sahid olmussunuzdur.
    Artik zamanin getirdigi refah seviyeside insanlari çok degistiriyor. Birisine selam verdiginiz zaman zoraki selam aliyorlar veya veriyorlar. Bazi kesimin gerçekten bu isi cani gönülden yaptigini çok iyi biliyorum. Benim sizlere bahsettigim 100 gram deger 100 gram deger veren insanlar.
    Herseyi menfaat üzerine durmus olan ve her isinde birsey bekliyen kesimdir. Bunlar çevrede arkadas ortamina önem veren ve birsey ismarladigi zaman veya yaptiginda mutlaka sizden karsilik bekliyen kimselerdir.
    Iste birsey oldugunda veya birsey rica ettiginizde yapmak için ugrasmazlar sadece kendi egolarini tatmin ederler.
    Iste bu insanlarin 100 gram degerine 100 deger vermesine karsiyim. Çünkü hayatimiza politikayi sokmak hiçte hos olmuyan tutumlardan birisidir. Malesef günümüzde bunu görmek mümkündür. Benim karsi çiktigim ve sevmedigim noktalardan birisi de 100 gr. degere 100 gr. deger biçen insanlardir. Malesef gramina kadar dikkat eden bu zihniyetin gittigi yolun iyi olmadigini ve bizim kendi özümüzün ve büyüklerimizin biraktigi ahlaka ve degerlere hiç uyumamaktadir. Bunlari içimden geldigi için buraya aksetmek istedim.

    100 gram degere 100 gram

    0 Responses to “100 gram degere 100 gram”

    Yazar Bilgisi

    Editör: Ercan Çetin ve


    Website: Online Haberler

    E-mail: xmedy

    2000 yilindan bu yana internet üzerinde çalismalar yapmaktayim. Bir kaç tane web sitesi ile ilgeniyorum. Amatör olarak website çalismalarim olmustur. Güncel olaylari sizlere sunarim.. Google iletisim: Ercan Çetin

    Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

    Takip Edin!