1 Kasım 2011 Salı

0

2011 Kurban fiyatlari

  • 1 Kasım 2011 Salı
  • Unknown
  • Share
  • Kurban bayramina sayili günler kala kurbanlik pazarlarinda hareketlilik hizlaniyor. Herkesin kurbanini bir an önce hazirlamak, almak amaciyla arastirma yapmaya ve seçmeye basladi. Bildiginiz gibi geçen sene kurbanlik fiyatlarinin yüksek olusu bu yilda kurbanliklarin fiyatlarinda çok fazla bir artis olmadi.Kurbanliklar geçen seneden daha da ucuz diyebiliriz. (%5 oraninda bir ucuzluk söz konusu)
    Ancak düsük gelirli vatandaslarimizin kurbanliklara baklisi biraz farkli oluyor.  Sizler için yaptigimiz arastirmaya göre fiyat ortalamasi su sekilde.
    Bazı marketler de kurbanlık işinde fiyatlar şöyle:
    18 kg et (küçükbaş hayvan için) 670 TL
    1/7 hisse ile 20 kg et (büyükbaş hayvan için) 670 TL
    1/5 hisse ile 28 kg et (büyükbaş hayvan için) 938 TL

    Kızılay'ın internet sitesinde ise bir kurban için biçilen fiyat 450 TL. Ama bu bir hisse için geçerli. Eğer 7 kişi bağış yapmak istiyorsanız, fiyat 3.150 TL'ye çıkıyor.
    Geçen sene kurbanlik fiyatlari ile bu yilki fiyatlar arasinda degisiklik olmadi. Simdi Kurban alacak vatandaslarimizin Kurbanligi iyi seçmeli ve seçµerken dikkat edilmesi gereken noktalari unutmamalidir.
    Allah için yapilan kurban'in önemine ve gereken itinayi mutlaka gösterelim. Simdiden sizlere iyi Kurbanlar diliyoruz.
    2011 Kurban fiyatlari

    0 Responses to “2011 Kurban fiyatlari”

    Yazar Bilgisi

    Editör: Ercan Çetin ve


    Website: Online Haberler

    E-mail: xmedy

    2000 yilindan bu yana internet üzerinde çalismalar yapmaktayim. Bir kaç tane web sitesi ile ilgeniyorum. Amatör olarak website çalismalarim olmustur. Güncel olaylari sizlere sunarim.. Google iletisim: Ercan Çetin

    Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

    Takip Edin!