23 Ekim 2011 Pazar

0

Teröristler yok ediliyor.

  • 23 Ekim 2011 Pazar
  • Unknown
  • Share

  • Hakkari Çukurça saldiri sonrasi Türk askerlerimizin teröristleri imha etmek için bulunduklari ve yasadiklari kamplari yok etmeye devam ediyor. Elimize geçen bilgilere göre su ana kadar öldürülen ve yok edilen terörist sayisinin 100'ü astigi bildirildi.
    Cumhurbaskani Abdullah Gül'ün belirttigi gibi bu saldirinin karsiligi misliyle olucak seklindeki açiklamalarinin yerine getirildigini görüyoruz. Bordo berelilerin pkk'li teröristlere korkulu dakikalar yasatiyor.
    Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK)'nin terör örgütü PKK'ya yönelik yurt içi ve yurt dışında başlattığı operasyonlar devam ediyor. Havadan ve karadan devam eden operasyonlarda, terör örgütünün kampları yok edilmeye çalışılıyor.

    Terör örgütünden kaçarak Şırnak'ta güvenlik güçlerine teslim olan terörist E.D.'nin örgütün kamplarına ilişkin verdiği bilgiler dikkat çekiyor. Teröristin verdiği bilgilere göre örgütün onlarca kampı bulunuyor. Bu kampların kiminde teröristlere silahlı eğitim verilirken; kiminde ise siyasi eğitim uygulanıyor.
    Komutanlarin verdikleri bilgiler ve yapilan açiklamalarin bu terörün bitirilmeden evlerine dönmeyecekleri oldu.

    0 Responses to “Teröristler yok ediliyor.”

    Yazar Bilgisi

    Editör: Ercan Çetin ve


    Website: Online Haberler

    E-mail: xmedy

    2000 yilindan bu yana internet üzerinde çalismalar yapmaktayim. Bir kaç tane web sitesi ile ilgeniyorum. Amatör olarak website çalismalarim olmustur. Güncel olaylari sizlere sunarim.. Google iletisim: Ercan Çetin

    Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

    Takip Edin!