23 Ekim 2011 Pazar

0

Kimin hangi safta oldugu belli

  • 23 Ekim 2011 Pazar
  • Unknown
  • Share
  • Son zamanlarda ülkemizi saran bu terör belasindan kurtulmak için yapilan adimlar ve yeni anayasa çalismalari terörü daha da siddetlendirmektedir.
    Ancak ülkemiz sehidlerini bagrina basarken bazilari bunlari hiç umursamiyor. Özellikle taninmis bazi kimlerin bunlari bir bahane bularak hiç bir sehide ve ailesin saygida bulunma geregi göstermiyor.  Ülkemizde taninan ve meshur olan Hülya Avsar'in Aksam muhaberine yaptigi açiklamalari siddetle kiniyoruz.
    Hülya Avsar'in verdigi cevap bizleri derinden üzerken kendisine daha saygili olmaya davet ediyoruz. Iste sizlere Hülya Avsar'in terör hakkindaki düsüncesinden bir örnek:
    Tenis oynarken, Akşam muhabirinin "şehitle...r var!" vurgusuna; "kürtlerden de var,... her şey karşilikli,bunda büyütülecek bişiy yok" diyerek yüce Türk milletinin bu acılı gününde yanında olmadıgı gibi hangi tarafta saf tuttugunu belirtmistir.
    30 bin insani kaybettigimiz yakin tarihimizde ve masum gençleri zorla daga çikartarak onlari çesitli kirli, pis ve hain emelleri için kullananlari kinamak yerine bu sekilde açiklama yapmasi bizlerin Hülya Avsar hakkindaki düsüncelerimizin degismesine vesile oluyor.

    0 Responses to “Kimin hangi safta oldugu belli”

    Yazar Bilgisi

    Editör: Ercan Çetin ve


    Website: Online Haberler

    E-mail: xmedy

    2000 yilindan bu yana internet üzerinde çalismalar yapmaktayim. Bir kaç tane web sitesi ile ilgeniyorum. Amatör olarak website çalismalarim olmustur. Güncel olaylari sizlere sunarim.. Google iletisim: Ercan Çetin

    Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

    Takip Edin!