9 Ekim 2011 Pazar

0

Türkiye karistirmak isteyenler meydanlarda

  • 9 Ekim 2011 Pazar
  • Unknown
  • Share
  • Her sefer bir bahane bularak ortaligi karistirmak insanlari birbirlerine vurdurmak ve baris ortamini bozmak isteyenler meydanlari savas alanina çevirmeye basladi . Özellikle doguda basliyan ve BDP'nin basini çektigi bu yürüyüs hareketleri artik kürtleride rahatsiz etmektedirler.
    Bildiginiz gibi kendilerini kürtleri temsil ettigini her firsatta dile getiren BDP, kürtlerin bizi temsil etmiyor demesiyle ve diger partilerin aldiklari oyla ortayada çikiyor.
    Ancak ne varki PKK'nin zorla ve santajla islerini yürütmeye çalisitigi bu yerlerde söz sahibi olmak için ugrasiyor. Özellikle Diyarbakir'in savas alanina çeviren insanlarin amaçlari belli.
    BDP'li vekilin görevini yapan polisi tehdit etmesi ve onu ben vekilim diye uyarmasi acaba ne kadar dogru? Simdi sizlere BDP'li vekilin yaptigi olayi ve yasanan konusmalari göstermek istiyorum.

    BDP'li vekilin tartistigi polis ve yasananlar video izle


    Hakkari'de de isler hiç farkli degildi. Hakkari'de yasanan olaylari izle

    0 Responses to “Türkiye karistirmak isteyenler meydanlarda”

    Yazar Bilgisi

    Editör: Ercan Çetin ve


    Website: Online Haberler

    E-mail: xmedy

    2000 yilindan bu yana internet üzerinde çalismalar yapmaktayim. Bir kaç tane web sitesi ile ilgeniyorum. Amatör olarak website çalismalarim olmustur. Güncel olaylari sizlere sunarim.. Google iletisim: Ercan Çetin

    Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

    Takip Edin!