3 Temmuz 2011 Pazar

0

Timsah ile piton kavgasi izle

  • 3 Temmuz 2011 Pazar
  • Unknown
  • Share
  • Hayvanlar aleminin bilinmez yönlerini sizlere sunmakiçin bugün gördügüm bir videoyu sizlerle paylasmak istiyorum. Piton yilanlarin en güçlüsü ve tehlikelisi olarak bilinmektedir. Ancak bunun karsisina Timsah çiktigi vakit acaba hangisi daha güçlü ve kavgayi hangisi kazanir.
    Iste benim merakli olusumdan dolayi timsah ile pitonun kavgasini izledim. Gördügüm o ki timsahin agziyla isiramamasi sonucu yilan timsah sarpa sariyor. Kavgada ikisinede birseyler olmuyor görünürde ancak daha sonrasi bilinmiyor. Sizlerinde görmesini istedigim bu inanilmaz piton timsah kavgasini mutlaka izleyin ve görün hangi hayvanin daha güçlü ve tehlikeli oldugunu..
    Hayvanlarin bizleri ne kadar korkuttugu ve bazen bunlar yüzünden dogru düzgün pkinige gidemedigimiz olmustur. Bilhassa bayanlarin korkulu rüyasi haline gelmkislerdir.
    Iste timsah ile pitonun kavgasi izleyelim.

    0 Responses to “Timsah ile piton kavgasi izle”

    Yazar Bilgisi

    Editör: Ercan Çetin ve


    Website: Online Haberler

    E-mail: xmedy

    2000 yilindan bu yana internet üzerinde çalismalar yapmaktayim. Bir kaç tane web sitesi ile ilgeniyorum. Amatör olarak website çalismalarim olmustur. Güncel olaylari sizlere sunarim.. Google iletisim: Ercan Çetin

    Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

    Takip Edin!