2 Temmuz 2011 Cumartesi

0

Istanbul'un yeni taksi modeli

  • 2 Temmuz 2011 Cumartesi
  • Unknown
  • Share
  • Istanbul'a yeni taksi modelleri geliyor. Yapilan arastirmalar sonucunda elde edilen sonuçlara göre Istanbul'un yeni taksisi seçilen modeli sizlerle paylasmayi uygun gördüm. Istanbul'un çevresiniz koruma adina ve daha konforlu ulasim yapilmasi amaciyla  yapilan projeye istanbulá gelecek ve uygulanacak taksi modelli ve teknik donanimlari su sekilde olucak.
    Bildiginiz gibi Istanbul gibi büyük sehirde insan kalabaliligi ve araçlarin bol olmasiyla ulasim sikintisi çeken birçok insan taksileri tercih ediyor. Ülkemizdede taksi kullanimi oldukça çok ve gerekli oldugu herkes tarafindan kanitlanmistir.
    Bildiginiz gibi Istanbul'a daha konforlu ve lüks seyahat imkani sunan taksilerin a ve B sinifi seklind ayrilmis olmasi halkin tercihe birakiliyordu. Simdi Istanbul'un belediyesinin yaptirdigi arastirmaya göre Taksi modellerinin en on teknolojiden yararlanarak ve bütün ince ayrinti düsünülerek tasarlanmis yeni taksi modelleri su seklide olucak.
    Taksiciligin de profesyonellesmesi adina böyle birhizmet yapilmasi çok faydali görüldü.
    Sizlere seçilen taksi modelini göstermek istiyorum. Istanbul'un yeni taksisi böyle olucak. Taksi Tasarim projesini kazanan tasarim.





    0 Responses to “Istanbul'un yeni taksi modeli”

    Yazar Bilgisi

    Editör: Ercan Çetin ve


    Website: Online Haberler

    E-mail: xmedy

    2000 yilindan bu yana internet üzerinde çalismalar yapmaktayim. Bir kaç tane web sitesi ile ilgeniyorum. Amatör olarak website çalismalarim olmustur. Güncel olaylari sizlere sunarim.. Google iletisim: Ercan Çetin

    Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

    Takip Edin!