17 Temmuz 2011 Pazar

0

Cübbeli Ahmet Hoca'dan şike yorumu

  • 17 Temmuz 2011 Pazar
  • Unknown
  • Share
  • Sizlerinde medyadan devamli olarak duydugunuz futbolda meydana gelen sike olaylarinda çikan haberlere Cübbeli Ahmet Hoca cevap verdi. Flash tv'ye katilan Cübbeli Ahmet Hoca canli yayinda sorulari cevapladi.
    Cübbeli Ahmet Hoca sike haram mi sorusuna çok ilginç bir sekilde cevap verdi. Bir futbolcunun telefon ederek herhangi bir hocaya sike haram mi? hocam diye sormasi ve bunun da dinlemlere takilmasiyla televizyon kanallarinda ekranlara yansimisti.
    Cübbeliye sorulmasiyla hocanin verdigi açiklamalar çok çarpici oldu ve yaptigi yorumlar gerçekten çok önemli idi. Sizlerinde izlemesini istedigim Cübbeli Ahmet Hoca'nin açiklamalari duyulmaya degerdi.
    Fenerbahçe takiminda ve diger bazi takimlarinda içerisine katildigi bu sike olaylarinda tutuklananlari sizlerde hatirliyorsunuz. Bir hafta boyunca haberlerin gündemini tutan bu sike olaylari Cübbeli Ahmet Hoca'ninda gyndemindeydi.
    Sizlere Cübbeli Ahmet Hoca'nin sike yorumu:

    0 Responses to “Cübbeli Ahmet Hoca'dan şike yorumu”

    Yazar Bilgisi

    Editör: Ercan Çetin ve


    Website: Online Haberler

    E-mail: xmedy

    2000 yilindan bu yana internet üzerinde çalismalar yapmaktayim. Bir kaç tane web sitesi ile ilgeniyorum. Amatör olarak website çalismalarim olmustur. Güncel olaylari sizlere sunarim.. Google iletisim: Ercan Çetin

    Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

    Takip Edin!