30 Haziran 2011 Perşembe

0

Yunanistan son durum

  • 30 Haziran 2011 Perşembe
  • Unknown
  • Share
  • Komsumuz Yunanistan krizlerle bogusuyor. Avrupa'nin bir çok ülkesinde yasanan krizlerin ardi arkasi kesilmiyor. Özellikle Yunanistan'daki kriz çok büyük oldugu için hükümet genis önlem paketleri alamaya basladi. Geçen parlomentodan geçen yeni kemer sikma politikalari ve imf ile yapilan anlasma sonrasinda herkes sokaga çikti ve ortalik savas alanina döndü.
    Zaten Yunanistan'da gösteri yapildigi vakit her yer savas alani gibi oluyor. Halkin bütün yapilan ekonomik kemer sikma politikalarina karsi sert bir sekilde gösteri yapmasi polis sert müdehalesine sebep veriyor. Sizler bugün Yunanistan'in Atina sehrinde yasanan bazi gerçek olaylari ve bunun sonucunda yasanan kareleri sizlerle paylasacagim.
    Aslinda halimize sükretmek gerektigini hemen belirteyim. Çünkü ülkemizdeki bu güzel hava ve ekonomiden gelen hizli büyüme sevindirirken komsumuzdaki ekonomik sikintilara üzülüyorum. NEden diyeceksiniz hemen belirteyim. Koalisyon hükümeti zamaninda 90 yillarinda ikinci yarsinda Bülent Ecevit'in kurdugu hükümet zamaninda neler yasamistik.
    O günleri hiç unutmamak gerekiyor. Dervis bey'i Türkiye'ye getirmistik bizi kurtarsin borç para bulsun diye! Ey gidi günler ne çabuk gelip gelmis..
    Simdilerde ise Ak Partinin yaptigi yatirimlar ve sagladigi istikrar bizlere daha rahat yasam sunuyor ve sunacaktir. Ancak bu sekilde gidisin önünü kesmek isteyenlere firsat vermeyelim.
    Atina'da yasanan gösterilerde meydana gelen olaylari sizlere kareler halinde izleyelim.
    Atina'da son durum Ekonomik krizden dolayi turistlerin bu ülkeyi tercih etmiyorlar. Insanlara güven azaliyor, ülkede açlik olunca turistlere saldirilarda bulunabilirler diye..
    Insanlar ülkeyi terk ediyor, Avrupa'ni diger ülkelerine kaymalar oluyor. Türk Hava yolu sirketine yunan pilotlarinin alindigi ve daha da alinacagi düsünülüyor.





    0 Responses to “Yunanistan son durum”

    Yazar Bilgisi

    Editör: Ercan Çetin ve


    Website: Online Haberler

    E-mail: xmedy

    2000 yilindan bu yana internet üzerinde çalismalar yapmaktayim. Bir kaç tane web sitesi ile ilgeniyorum. Amatör olarak website çalismalarim olmustur. Güncel olaylari sizlere sunarim.. Google iletisim: Ercan Çetin

    Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

    Takip Edin!