27 Haziran 2011 Pazartesi

0

Oto kiralarken nelere dikkat etmeli

  • 27 Haziran 2011 Pazartesi
  • Unknown
  • Share
  • Tatil zamaninin gelmesiyle birlikte tatilcilerin gidecekleri yerlere, rahat ulasim sagliyabilmek amaciyla genelde kendi araçlariyla veya kiraladiklari otomobillerle yollarina devam ediyorlar. Bildiginiz gibi ülkemizin ekonomisi git gide düzeliyor ve halkin refah seviyesi güzellestikçe alim güçü artiyor.
    Iste piyasaya yansiyan bu ekonominin güzel yüzü yani halkin alim güçü otomobil ajentalarinda da görülüyor. Özellikle yurt disindan Türkiye'ye gelen gurbetçilerin tatillerini rahat ve conforlu geçirmeleri adina devamli olarak araba kiraladiklari görülüyor.
    Kendi araçlariyla uzun yolculuklar yapmak istemeyen vatandaslarin hava alanlarinda veya bulduklari otomobilkiralama servislerinden araba kiraliyorlar. Oto kiralarken nelere dikkat etmeli ve oto kiralama fiyatlarini sizler için arastirdik.
    Tatil zamani olmasiyla sizlere otomobil kiramalada yardimci olmak ve daha sonradan sorun yasamamak adina bu basligin altinda edindigimiz bilgileri sizlerle paylasiyoruz.
    Oto Kiralarken nelere dikkat etmeli

    • Oto kiralarken yetkili kurumlar tercih edilmeli. Burada belirtilmek istenen olasi kaza olaylarinda sorun yasanmamasi için veya yasanacak olaylarda yetkili firmalarin olaya müdehale etmesi..
    • Kiraliyacagimiz otomobil'in yakiti ve fiyati .
    • Kiraladigimiz aracin sigortasi ve evraklari muhakkak kontrol edilmesi "kasgo olup olmadigi arastirilmali"
    • Araçlarda yasanan sorunlardan dolayi müsterinin zarar ugratilmamasi için yapilan anlasmayi okumak. "Araba motor arizasi yolda kalindiginda yapilmasi gerekenler"
    Iste sizlere belirtigim bu yukarida islemleri mutlaka ama mutlaka kontrol ediniz. Yetkili kurumlardan derken oto kiramala yetkili servislerinin bagli bulundugu dernegin olmasi gerekiyor, degil ki kaza sirasinda  aracin sigorta firmasi aracin kiralik oldugunu anliyor ve ödeme yapmiyor bu durumda söför yani kiraliyan kisi zor durumda kalabiliyor.  Bunlar dikkat edilmesi gereken faktörler.
    Simdi sizlere Türkiye'de araba kiralama fiyatlarina bir bakalim, Ülkemizde araba kiralama fiyati 50-70'den basliyor 150'ye kadar çikiyor. 
    Ekonomik sinif dedigimiz Fiat, Renault ve Hyundai markalarinin ekonomik sinif araçlari 50 ile 70 arasi degismektedir. Abs sistemine, yakitina, büyüklügüne ve özelliklerine göre degisiyor. 
    Orta sinis dedigimiz Ford  Focus, Renault Megane ve Fiat Linea modelleri bunlarda 90-100 arasi degisim göstermedir. 
    Üst sınıf kapsamındaki Volkswagen Passat, Opel Insignia ise günlük 120 ile 150 TL arasında değişen fiyatlarla kiralanabiliyor.
    Sizlere bol heyecanli, rahat ve sorunsuz bir tatil dilerken sorun yasamamaniz diulegiyle..
    Oto kiralarken nelere dikkat etmeli

    0 Responses to “Oto kiralarken nelere dikkat etmeli”

    Yazar Bilgisi

    Editör: Ercan Çetin ve


    Website: Online Haberler

    E-mail: xmedy

    2000 yilindan bu yana internet üzerinde çalismalar yapmaktayim. Bir kaç tane web sitesi ile ilgeniyorum. Amatör olarak website çalismalarim olmustur. Güncel olaylari sizlere sunarim.. Google iletisim: Ercan Çetin

    Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

    Takip Edin!