28 Haziran 2011 Salı

0

Orman yanginlarina dikkat

  • 28 Haziran 2011 Salı
  • Unknown
  • Share
  • Duyarli vatandas olmak ülkemizin ve çevremize daha hashas olamaya çalisalim. Piknik alanlarinda mangal yaptiktan sonra atesimizi iyicenek söndürelim ve sigaralarimizi söndürmeden lütfen yere atmiyalim. Havalarin çok sicak olusu nedeniyle artik orman yanginlarinin baslamasina ve hizli bir sekilde yayilmasina neden oluyor.
    Yurdumuzun oksijen kaynagi olan ormanlarimizin daha dikkatli korunmasi ve yanginlara karsi daha tedbirli olmaya çalisalim. Bildiginiz gibi sicak iklime sahip olan ülkemizin her yil yangindan binlerce dekar alanin yok olmasina neden oluyor. Yakilan ve yok olan agaçlarimizin yerlerine yenisi malesef tamamen dikilemiyor.
    Agaç dikmeyi sevmek ve bunu desteklemek hepimizin görevi. Evlatlarimiza ve gelecek nesillere yesil bir dünya birakmak isiyorsak lütfen daha hashas davranalim ve davranmiyanlari uyaralim.
    Bugün Didim'de meydana gelen orman yangini herkesi korkuttu. Özellikle orman yanginin siteye siçramasi orada yasayan halkimizida rahatsiz etti. Vatandaslarin evlerini siçrayan yangin nedeniyle bosaltmak zorunda kaldi. Iklimlerin degismesinde çok önemli rol oynuyan fabrikalardan çikan dumanin havayi kirletmesi bunuda engelliyecek olan yesil ormanlarin çoklugu bizleri memnun edecektir.
    Sizde bir agaç dikin ve çevremize katkida bulunun. Temiz bir dünya, temiz bir çevre için el ele verelim..
    Orman yanginlari

    0 Responses to “Orman yanginlarina dikkat”

    Yazar Bilgisi

    Editör: Ercan Çetin ve


    Website: Online Haberler

    E-mail: xmedy

    2000 yilindan bu yana internet üzerinde çalismalar yapmaktayim. Bir kaç tane web sitesi ile ilgeniyorum. Amatör olarak website çalismalarim olmustur. Güncel olaylari sizlere sunarim.. Google iletisim: Ercan Çetin

    Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

    Takip Edin!