17 Haziran 2011 Cuma

0

Ögrenciler karnelerini aldilar

  • 17 Haziran 2011 Cuma
  • Unknown
  • Share
  • Ülkemizde 16 milyon ögrenci bugün karnelerini aldilar. Büyük heyecan ve çoskuyla bir okul dönemini bitiren ögrencileirn bazilari neseli bazilari ise hayal kirikligi içerisinde evlerinin yolunu tuttular.
    Bildiginiz gibi ülkemizde iki dönem olmak üzere yapilmaktadir. Ilk etapta 15 tatile kadar daha sonra ise ikinci dönem yapiliyor. Bu iki dönem boyunca çalisarak ve çabaliyarak iyi bir karneye sahipolmakisteyen ögrencilerin mutlulugu yüzlerinden ookunuyordu.
    Anne-babalar ise çocuklarinin aldigi notlarla iftehar ederken sevinbiyorlar.
    Ögrencilerimizin tesekkür ve takdir belgeleride almalari bunlarin çalismalarinin karsiligi olarak ödüllendiriliyor. Ancak ögrencilerimize güzel bir tatil dilerken bu tatili bosa geçirmemelerini ve derslerine hazirlik yapmalarini diliyoruz.
    Ayrica anne-babalar tatilde çocuklariniza göz kulak olalim ve onlarin kötü aliskanlik kazanmalarini engelliyelim.
    Tatil olmasi nedeniyle internet basinda fazla uzun süre kalmalarina özen gösterirken oyun gibi bulasici hastaliklara kapilmamalarini sagliyalim.
    Çocouklariniza iyi bir tatil geçirmenizi diliyorum. Iyi tatiller..
    Ögrenci karneleri

    0 Responses to “Ögrenciler karnelerini aldilar”

    Yazar Bilgisi

    Editör: Ercan Çetin ve


    Website: Online Haberler

    E-mail: xmedy

    2000 yilindan bu yana internet üzerinde çalismalar yapmaktayim. Bir kaç tane web sitesi ile ilgeniyorum. Amatör olarak website çalismalarim olmustur. Güncel olaylari sizlere sunarim.. Google iletisim: Ercan Çetin

    Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

    Takip Edin!