16 Haziran 2011 Perşembe

0

6 bin 575 öğretmen kadrolu olarak atanacak

  • 16 Haziran 2011 Perşembe
  • Unknown
  • Share
  • 12 haziran seçimlerini geride biraktigimiz su günlerde ögretmen adaylarina müjdeli haberler gelmeye devam ediyor. Milli Egitim Bakanligi'ndan yapilan açiklamaya göre yeni ögretmen atamalari yapilacak. 6 temmuz 2011 tarihinde 6 bin 575 ögretmen kardolu bir sekilde atanacak.
    Milli Egitim Bakanligi'ndan "MEB" yapilan açiklamada ögretmenlerin direk kadroya atama yapilacagi yönde oldu. Normalde sözlesmeli ögretmen atamasi yapiliyordu. Ancak bu sefer kadrolu olarak yapilacagi bildirildi.
    Atama bekliyen binlerce ögretmenimize yer tayin edilmis olucak.
    MEB'ten gelen açiklama bu sekilde idi.
    ''6 Temmuz 2011'de yapılacak 6 bin 575 öğretmen ataması, sözleşmeli olarak değil, kadrolu olarak gerçekleştirilecektir. Personel Genel Müdürlüğümüzce 15 Haziran'da detaylı açıklama yapılmasına ve konuya ilişkin tüm ajanslarda da doğru haberler yayınlanmasına karşın yapılan bu haberler bilgi kirliliğine neden olmuştur.''
    Isterseniz atamalari canli olarak katilabilirsiniz. 6 temmuz 2011 tarihindeki atamalarin internet üzerinden sonuçlarini ögrenebilirsiniz.
    Simdiden ögretmen adaylarina basarilar diliyorum.
    6 bin 575 öğretmen kadrolu olarak atanacak

    0 Responses to “6 bin 575 öğretmen kadrolu olarak atanacak”

    Yazar Bilgisi

    Editör: Ercan Çetin ve


    Website: Online Haberler

    E-mail: xmedy

    2000 yilindan bu yana internet üzerinde çalismalar yapmaktayim. Bir kaç tane web sitesi ile ilgeniyorum. Amatör olarak website çalismalarim olmustur. Güncel olaylari sizlere sunarim.. Google iletisim: Ercan Çetin

    Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

    Takip Edin!