12 Ocak 2012 Perşembe

0

Yeni memur alımı 2012

  • 12 Ocak 2012 Perşembe
  • Unknown
  • Share
  • Yeni memur alımı 2012
    Kamuya memur alimi 2012
    Bulun basinda sizlere ok gzel haber vermistik.- Bildiginiz gibi is ilanlarini ve kamuya alinacak memurlari sizlere bildirecegimizi sylemistik. Bizlere gelen her yeni is ilanlarini www.ecetin.com adresinde yayinlamaya devam ediyoruz.
    Yeni memur adaylarinin yakindan takip ettigi memur alimlari hizla ilerliyor. Bu yil 100 bin memur alinacak. Eskiden bildirilen rakamin çok daha üstünde olmasi bekleniyor.

    Kamu kurumları personel ihtiyaçlarını Maliye Bakanlığı'na ve Devlet Personel Başkanlığı'na bildirecek. Maliye Bakanlığı da kamu kurumlarına kadro tahsis edecek.

    Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfü Elvan da kamu kurumlarına bu yıl 100 binin üzerinde personel alınacağını duyurdu. Bir televizyon kanalında konuşan Elvan, IMF ile yapılan anlaşmalar çerçevesinde önceki yıllarda kamuya sadece emekli olanların yüzde 10'u düzeyinde personel alındığını hatırlatarak,

    "Şu anda emekli olan veya kurumundan ayrılan personel sayısının yüzde 50'si kadar dışarıdan atama yapılabiliyor. Şu an itibariyle 2012 yılında 100 binin üzerinde atama yapılacağını söyleyebiliriz" dedi. Öte yandan, üniversitelere de bu yıl içinde 7 bini araştırma görevlisi olmak üzere toplam 9 bin akademik personel alınacak.

    0 Responses to “Yeni memur alımı 2012”

    Yazar Bilgisi

    Editör: Ercan Çetin ve


    Website: Online Haberler

    E-mail: xmedy

    2000 yilindan bu yana internet üzerinde çalismalar yapmaktayim. Bir kaç tane web sitesi ile ilgeniyorum. Amatör olarak website çalismalarim olmustur. Güncel olaylari sizlere sunarim.. Google iletisim: Ercan Çetin

    Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

    Takip Edin!