21 Aralık 2011 Çarşamba

0

Hava nasil olucak 22.12.2011

  • 21 Aralık 2011 Çarşamba
  • Unknown
  • Share
  • Son günlerde havalarin sogumasi ve kis olmasi nedeniyle havalarin nasil olucagina sizler için bakiyoruz. Çagla Yarali sizler için 22.12.2011 havanin nasil olucagi hakkinda bilgi verdi.
    TRürkiye'nin genelinde havalarin nasil olucagi ve en son hava durumu sizlerle birlikte olucak.  Yurt genelinde hava sicakliklari bakalim.
    Cuma günü, Trakya ve İç Anadolu’nun kuzey ve batı kesimlerinde yağışların karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülmesi bekleniyor.
    Cumartesi günü ise yurdun büyük bölümünde yağışlı hava etkili olacak. Trakya, Ege kıyıları ve Batı Akdeniz dışında tüm yurtta yağış bekleniyor.
    Akdeniz ve Karadeniz bölgesinin kıyı kesimleriyle Güneydoğu Anadolu bölgesinde yağışların yağmur şeklinde görüleceği tahmin ediliyor.
    Yurdun diğer bölgelerin ise yağışların kar şeklinde olması bekleniyor.Kar yağışı beklenen bölgelerde hava sıcaklıkları hissedilir derece azalacak.

    Türkiye Hava Durmu 22.12.2011 Cuma ve Cumartesi günleri dahil. "Çağla Yaralı'dan"

    Hava nasil olucak

    0 Responses to “Hava nasil olucak 22.12.2011”

    Yazar Bilgisi

    Editör: Ercan Çetin ve


    Website: Online Haberler

    E-mail: xmedy

    2000 yilindan bu yana internet üzerinde çalismalar yapmaktayim. Bir kaç tane web sitesi ile ilgeniyorum. Amatör olarak website çalismalarim olmustur. Güncel olaylari sizlere sunarim.. Google iletisim: Ercan Çetin

    Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

    Takip Edin!