17 Aralık 2011 Cumartesi

0

Gereği Düşünüldü dizisi

  • 17 Aralık 2011 Cumartesi
  • Unknown
  • Share
  • Hafta içi hergün degisik olaylarla sizlerin karsisina çikan ve her bölümünde bizlere önemli dersler veren Gereği Düşünüldü dizisine ecetin.com adli sitesinden tesekkür etmek istiyorum. Tarihi degerlerimiz ve Türk ahlakini tamamen kaybetmekte oldugumuz bu zaman farzinda bizlere bunlari yeniden hatirlatan sayin Hakim bey "Lütfi Ural"'a sonsuz saygi ve sevgilerimizi sunuyoruz.
    Ilk etapta gerçek yasanmis ve yasanmakta olan olaylari bizlerin önüne getirerek kendi vicdanimizla bas basa birakarak bizlere çok önemli insani duygularimizi yeniden yesertmek için ugrasmaktadir. Bu Gereği Düşünüldü dizisinde emegi geçen bütün gönül dostlarina cani gönülden selamlarimi gönderiyorum.
    Sizlerede hafta için hergün saat 19:00'da STV karsisina geçmenizi istiyerek bu Gereği Düşünüldü dizisini izlemenizi istiyorum. Çünkü bizler eski bir toplum, millet olarak unuttugumuz degerleri ve ahlaki hatirlamak ve nesillerimize ögretmek için mutlaka kaçirmiyalim. 
    Gereği Düşünüldü dizisini bilmeyen degerli gönül dostlari için dizinin ufak bir bölümünü buraya ekliyorum. Insallah sizlerde begenir ve çevrenizdeki insanlara tavsiyede bulunursunuz. 
    Gereği Düşünüldü dizisi kisa bir bölüm izle
    Gereği Düşünüldü dizisi

    0 Responses to “Gereği Düşünüldü dizisi”

    Yazar Bilgisi

    Editör: Ercan Çetin ve


    Website: Online Haberler

    E-mail: xmedy

    2000 yilindan bu yana internet üzerinde çalismalar yapmaktayim. Bir kaç tane web sitesi ile ilgeniyorum. Amatör olarak website çalismalarim olmustur. Güncel olaylari sizlere sunarim.. Google iletisim: Ercan Çetin

    Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

    Takip Edin!