28 Aralık 2011 Çarşamba

0

Facebook timeline zaman tüneli kapatmak

  • 28 Aralık 2011 Çarşamba
  • Unknown
  • Share
  • Facebook zaman tünelini kaldirmak
    Facebook zaman tünelini nasil kapatirim.
    Facebook'un hayatimiza girmesiyle birlikte yeni degisiklikler ve gelismeler meydana getirir oldu. Artik her çikan yeni gelismeleri dener duruma geldik. Iste bunlardan bir tanesi de facebook timeline baska bir deyisle zaman tüneli. Zaman tünelini aktif hale getirdik ve facebook sayfanizin ne kadar degisik göründügünü sizlerde fark ettiniz.
    Zaman Tüneli ile gezintileriniz artik hosunuza gitmiyor ve eski haline geri dönmek istiyorsaniz yapmaniz gerekenleri asagiya tek tek siraliyorum.

    www.developers.facebook.com/apps adresine giriş yapıyorsunuz. Açılan sayfada kullanmakta olduğunuz uygulamarın yer aldığı bir liste yer alacak. Bu listeyi sayfanın sol tarafındaki bölümden görebilirsiniz. Burada Facebook Zaman Tüneli ( Time Line ) uygulamasını bulun sağ üstte yer alan “Uygulamayı Düzenle” butonuna basın. Alt kısımda “Uygulamayı Sil” seçeneği mevcut. Buraya da bastıkran sonra oluşturtuğunuz söz konusu uygulama silinir ve kısa bir süre sonra profilinizi eski hale getirmiş olursunuz.
    Sizlere bahsettigim zaman tünelini kapatmak / kaldirmak bu kadar kolay.Facebook'ta sizlere iyi eglenceli vakitler diliyorum.
    Sizlerden gelen  yogun istek üzerine bir video ekleme geregi duydum. Bazi arkadaslarin facebook timline `zaman tuneli` kapatmakta zorluk gectikleri icin yeni bir video ekliyorum.
    Facebook timeline kapatmnak video  izle Facebok timeline turn off video

    0 Responses to “Facebook timeline zaman tüneli kapatmak”

    Yazar Bilgisi

    Editör: Ercan Çetin ve


    Website: Online Haberler

    E-mail: xmedy

    2000 yilindan bu yana internet üzerinde çalismalar yapmaktayim. Bir kaç tane web sitesi ile ilgeniyorum. Amatör olarak website çalismalarim olmustur. Güncel olaylari sizlere sunarim.. Google iletisim: Ercan Çetin

    Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

    Takip Edin!