25 Aralık 2011 Pazar

0

Ersun Yanal kimdir?

  • 25 Aralık 2011 Pazar
  • Unknown
  • Share
  • Ersun Yanal Kimdir?
    Ersun Yanal biografisi
    Ersun Yanal hayati
    Ersun Yanal 17 aralik 1961 Izmir Buca dogumludur. Meslegi teknik diröktörlügüdür. Ersun Yanal 25.12.2011 yilinda Pazar günü Eskisehirspor "EsEs" ile anlasma imzaliyarak takimin basina geçmistir.
    Ersun Yanal çalistirdigi takimda disiplin, kalite ve özel takdirler ile her zaman göz dolduran ve gurur duyulacak bir teknik diröktörüdür. Manisa Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümü mezunudur.
    Çalistirdigi takimlari devamli olarak yükselmesine vesile olmus ve sevilen kisiligi ile her zaman tutulmustur. Ersun Yanal'in çalistirdigi takimlari asagiya eklemeden önce sizlere Ersun Yanal'in futbol oynadigi takimi vermek istiyorum. Ersun Yanal Aydinspor'da futbol oynamistir.
    Ersun Yanal'in çalistirdigi takimlari
    Mandıraspor
    Yeni Salihlispor
    Denizlispor
    Gençlerbirliği
    Ankaragücü
    Vestel Manisaspor
    Trabzonspor
    Türkiye Millî Futbol Takımı
    Eskisehirspor

    En son olarak Ersun Yanal 25.12.2011 Pazar günü Eskisehirspori ile çalismaya baslamistir. Eskişehirspor'da, teknik direktör Ersun Yanal ile 3,5 yıllık sözleşme imzalandı. Ersun Yanal Eskisehirspor'un eski futboluna yeniden dönmesi ve kazanmasi gerektigi görüsünde.
    Ersun Yanal'in eski bir video'su izle

    0 Responses to “Ersun Yanal kimdir?”

    Yazar Bilgisi

    Editör: Ercan Çetin ve


    Website: Online Haberler

    E-mail: xmedy

    2000 yilindan bu yana internet üzerinde çalismalar yapmaktayim. Bir kaç tane web sitesi ile ilgeniyorum. Amatör olarak website çalismalarim olmustur. Güncel olaylari sizlere sunarim.. Google iletisim: Ercan Çetin

    Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

    Takip Edin!