25 Aralık 2011 Pazar

0

Ankara Yılbaşı Programları 2012

  • 25 Aralık 2011 Pazar
  • Unknown
  • Share
  • Ankara Yılbaşı Programları 2012
    Ankara Yılbaşı eglencelei 2012
    Sibel Can Yılbaşı 2012
    Ankara'da her zaman oldugu gibi hayat çok hizli bir sekilde atiyor. Türkiye'nin kalbinin attigi mekan olan Ankara bu yilbasi çok hareketliu olacaga benziyor. Eglence mekanlari bu yilbasi gecesi için çok büyük hazirliklar yapiliyor.
    Yilbasina 5 gün kala bütün eglence mekanlari adeta birbirleriyle yarisiyor. Bu yilbasi Ankara'daki bazi eglence mekanlarinda öne çikan isimleri sizlere sunmak istiyorum. Sayet 2012 yilbasi gecesi disariya çikmak istiyorsaniz ve bir club'ta eglenmek istiyorsaniz mutlaka simdiden yerini ayirtiniz.
    Ebru Yasar bu yilbasi Ankara'da olucak! Ebru Yasar Büyük Anadolu Otelinde sizleri eglendirecek. Hakan Dogan ve sevilen sesiyle Kerem ve Dj Cuneyt Zorlu sizlerle birlikte oluyor.
    Ankara Swis Otel'de 2012 yilbasi gecesi Merhaba demek isterseniz Gülsen sizlerl ebirlikte olucak.
    Bu yilbasi Sibel Can'da Ankara'da szilerle birlikte oluyor. Sibel Can bu yilbasi 2012 gecesi sizlere güzel sarkilariyla ve muhtesem showuyla vakit geçirecek. Ankara’nın En Yeni ve En Büyük Oteli JW Marriott Hotel’de 2012 Yılbaşı Şöleni Yaşanacak.Ayrıca Ankara Gecelerinin Ünlü İsmi; Ersan ve Orkestrası, Dans ve Sahne Şovları, Sürpriz Hediye Çekilişleri misafirlere unutulmaz bir gece yaşatacak.
    Ankara'da eglence mekanlarinin çok olmasi nedeniyle hepsini veremiyoruz. Ancak gitmek istediginiz mekani arayarak yilbasi gecesi için yerinizi ayirt ettirebilirsiniz.
    Ankara Yılbaşı Programları 2012

    0 Responses to “Ankara Yılbaşı Programları 2012”

    Yazar Bilgisi

    Editör: Ercan Çetin ve


    Website: Online Haberler

    E-mail: xmedy

    2000 yilindan bu yana internet üzerinde çalismalar yapmaktayim. Bir kaç tane web sitesi ile ilgeniyorum. Amatör olarak website çalismalarim olmustur. Güncel olaylari sizlere sunarim.. Google iletisim: Ercan Çetin

    Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

    Takip Edin!