27 Aralık 2011 Salı

0

Alper Potuk kimdir

  • 27 Aralık 2011 Salı
  • Unknown
  • Share
  • Alper Potuk kimdir
    Alper Potuk hayati
    Alper Potuk biografi
    Son günlerde adi televizyon haber programlarina düsen Alper Potuk 8 Nisan 1991 tarihinde Afyonkarahisar'in Boldavin ilçesinde dünyaya gözlerine açti. Atletik ve hizli bir fizike sahip olan Alper Potuk ilk etapta Çiftelerspor alt yapisinda futbol hayatina basladi. 2002 yilinda, Çiftelerspor ile oynadigi sirada Eskisehirspor'la karsilasmada gösterdigi güzel performans ve gayret ile EsEs yöneticilerin begenisi kazandi.
    Eskisehirspor'un yöneticilerinden gelen teklif ile 2005 yilinda Eskisehirspor'un alt yapisina alindi.
    29 Mayıs 2009'da, 2008-09 sezonunun son haftasında, Gaziantepspor ile oynanan ve 1-1 biten karşılaşmanın 75. dakikasında oyuna girerek ligdeki ilk maçına çıktı. Eskisehirspor'un verdigi sansla çok güzel futbol oynamasi ve herkesi etkilemesi ile ilk 11'e girme ikmani buldu.
    Eskisehirspor'un gözde oyuncusu olan Alper Potuk'un gelecegi henüz belli degil.
    Fenerbahçe transferin gözde isimlerinden Alper Potuk için Eskişehirspor yönetimi ile prensipte anlaşmaya vardı. Fenerbahçe'nin 4 milyon euro bonservis ve 2 kiralık oyuncu vermesi bekleniyor. Fenerbahçe'den alınacak oyuncular, yeni teknik direkör Ersun Yanal'ın talimatları sonucu belirlenecek.
    Alper Potuk'un suan Fenerbahçe ile anlasti ve 27 aralik 2011 tarihinden itibaren Fenerbahçe formasi giyecek.
    .

    0 Responses to “Alper Potuk kimdir”

    Yazar Bilgisi

    Editör: Ercan Çetin ve


    Website: Online Haberler

    E-mail: xmedy

    2000 yilindan bu yana internet üzerinde çalismalar yapmaktayim. Bir kaç tane web sitesi ile ilgeniyorum. Amatör olarak website çalismalarim olmustur. Güncel olaylari sizlere sunarim.. Google iletisim: Ercan Çetin

    Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

    Takip Edin!