31 Aralık 2011 Cumartesi

0

2012 PTT Personel Alımı

  • 31 Aralık 2011 Cumartesi
  • Unknown
  • Share
  • PTT Personel Alımı 2012
    PTT personel alımı başvuru formu
    2012 yilina girdigimiz su günlerde yeni is ilanlari gelmeye devam ediyor. Is arayanlara yeni umut olucak haber PTT'den geldi. Ekonomiden gelen güzel haberler bizleri sevindirirken bu tür is ilanlarinin çogalmasi genç nufüsumuza katki sagliyacaktir.
    2012 PTT Personel alacaktir. Türk Ekonomisinde yasanan büyümelerinin 2012 yili boyunca gerçeklesmesi beklenmektedir. 2012 yili itibariyle dolar ve euro'da ki gelismeler yakindan takip ediulmektedir.
    PTT 2012 yılında 50 bin yeni eleman alımı yapılacaktır. PTT alacağı personelleri yazılı ve sözlü sınava tabi tutmaktadır. Ptt’ye başvuruda bulunacak adayların, öncelikle KPSS’ den belli bir puan üzerinde alması gerekmektedir. Sınava ve işe alımlara ilişkin detaylı bilgileri kurumun resmi websitesinde bulabilirsiniz. Sınav başvuru formunu ise yine websitesinden temin ederek doldurarak, başvurularınızı yapabilirsiniz.

    0 Responses to “2012 PTT Personel Alımı”

    Yazar Bilgisi

    Editör: Ercan Çetin ve


    Website: Online Haberler

    E-mail: xmedy

    2000 yilindan bu yana internet üzerinde çalismalar yapmaktayim. Bir kaç tane web sitesi ile ilgeniyorum. Amatör olarak website çalismalarim olmustur. Güncel olaylari sizlere sunarim.. Google iletisim: Ercan Çetin

    Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

    Takip Edin!