24 Kasım 2011 Perşembe

0

Nihat Dogan'a haksizlik yapiliyor

  • 24 Kasım 2011 Perşembe
  • Unknown
  • Share
  • Medya'nin sevilen ve begenilen yüzlerinden olan Nihat Dogan son zamanlarda zor günler geçiriyor. Bildiginiz gibi adi Izzet Yildizhan ile bir lüks otelde seks skandalina karismasiyla birlikte yaptigi anlasmalar birbir fes ediliyor ve bütün hayalleri suya gömülüyor.
    Türkiye'nin kazandigi ve sevilen Sanatçisi Nihat Dogan bu medyada çikan haberlere tek tek cevap vererek nasil bir kirli politika güdüldügünü anlatmisti. Yine Izzet Yildizhan'in o gece Nihat Dogan'in hiç bir sekilde olayla iliskisini olmadigini belirttiysede malesef buna devam edildi.
    Iste bu Medya tarafindan yapilan saldirilar ve yaptigi anlasmalarin iptal edilmesiyle birlikte Nihat Dogan'in ne yapacagi merak ediliyor. Bizimde sevdigimiz ve takdir ile izledigimiz Nihat Dogan bu günleri mutlaka üztesinden gelecek ve heyy gidi günler deyip bu günleri hatirliyacaktir. Ancak simdilerde biraz daha sabir diliyoruz.
    Nihat Dogan'in medyada yayinlanan Mondi reklami yayindan kaldirilmasiyla birlikte Hababam Sinifi'nda oynuyacagi rolde iptal edildi.
    Bizler Nihat Dogan'in hakli olduguna ve kendisinin bu günleri en kisa zamanda asacagina inanarak yaninda oldugumuzu belirtmek istiyoruz.
    Selamlarimizla E. & C.

    0 Responses to “Nihat Dogan'a haksizlik yapiliyor”

    Yazar Bilgisi

    Editör: Ercan Çetin ve


    Website: Online Haberler

    E-mail: xmedy

    2000 yilindan bu yana internet üzerinde çalismalar yapmaktayim. Bir kaç tane web sitesi ile ilgeniyorum. Amatör olarak website çalismalarim olmustur. Güncel olaylari sizlere sunarim.. Google iletisim: Ercan Çetin

    Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

    Takip Edin!