4 Haziran 2011 Cumartesi

0

5 haziran 7. sinif sbs sorulari ve cevaplari 2011

  • 4 Haziran 2011 Cumartesi
  • Unknown
  • Share
  • Bugün 1 milyonu askin ögrenci okullarda SBS sinavi için ter döküyor. Anne ve babalar okullarda çocuklarina destek oluyorlar. 5 haziran 2011 Pazar günü 7. sinif sbs sinavi'nin sorulari ve cevaplari "MEB" Milli Egitim Bakanligi'ndan açiklandigi vakit sizlere bu basligin altinda ulastirilacaktir.
    5 haziran 7. sinif sbs sorulari ve çözümlerini isterseniz indirebilirsiniz. 7 sinif sbs sorulari ve cevaplari indir linki ile yaptiginiz sorulari karsilastirabilir ve kendi puaninizi hesapliyabilirsiniz.
    Ögrencilerimizin 7. sinif sbs sonuçlari'ni 6 haziran 2011'de açiklanacak. SBS heyecani devam ederken 12 haziranda ise 6. siniflar için sbs sinavi yapilacak.
    Isterseniz sbs sinavi sonrasinda tv kanallarinda sbs soru ve çözümleri yapilmaktadir. SBS 7. sinif sorulari ve cevaplari videolu izleyebilirsiniz.
    5 haziran 7. sinif sbs sorulari ve cevaplari 2011

    Sinava giren bütün ögrencilere basarilar dilerim..

    0 Responses to “5 haziran 7. sinif sbs sorulari ve cevaplari 2011”

    Yazar Bilgisi

    Editör: Ercan Çetin ve


    Website: Online Haberler

    E-mail: xmedy

    2000 yilindan bu yana internet üzerinde çalismalar yapmaktayim. Bir kaç tane web sitesi ile ilgeniyorum. Amatör olarak website çalismalarim olmustur. Güncel olaylari sizlere sunarim.. Google iletisim: Ercan Çetin

    Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

    Takip Edin!