4 Haziran 2011 Cumartesi

0

4 Haziran 2011 8.Sınıf Sbs soruları ve çözümleri cevapları

  • 4 Haziran 2011 Cumartesi
  • Unknown
  • Share

  • Bugün yapilan 8. siniflar için sbs sinavi tamamlandi. Bildiginiz gibi 1 milyon 70 bin ögrencinin bugün yapilan Seviye Belirleme Sinavi yapildi. Sinava giren ögrencilere velileride destek oldu. Okul önlerinde çok büyük kalabaliklar gözlerden kaçmadi.
    Ögrenciler bugün yapilan 8. siniflar için sbs sinavi tamamlandi. Yarin yapilan olan 5 haziran 2011 7. siniflar için seviuye belirle sinavi için son hazirliklar yapiliuyor. Bugün yapilan 8. siniflar için sbs sinavi sorularini ve cözümlerini sizler için ekliyorum.
    Sinava giren ögrencilerin sorularin cevaplarina bakarak verdikleri cevaplari karsilastirarak sinavdan alacaklari puani hesapliyabilirler.
    Telvizyonda çikan sbs soru ve çözümlerini sizlere video seklinde ekliyorum. 4 Haziran 2011 8.Sınıf Sbs soruları ve çözümleri cevapları izle

    sbs sorulari ve cevaplari izle 4 haziran 2011 cumartesi günü


    Sbs Cevap anahtarı video izle, 8.Sınıf Sbs soruları videolu sbs sorulari indir 4 haziran 2011
    sbs sorulari ve cevaplari hakkinda daha fazla bilgi almak için 4 haziran 2011 8.sınıf sbs tüm derslerin soruları ve cevaplari ziyaret ediniz.
    Milli Egitim Bakanligi "MEB" 4 haziran 2011 8. sinif sbs soru kitapçiklarini A kitapçigi, B kitapçigi ve Engelliler kitapçigini yayinladi.
    4 haziran 2011 8. sinif sbs soru kitapçiklari donwload/indir.



    0 Responses to “4 Haziran 2011 8.Sınıf Sbs soruları ve çözümleri cevapları”

    Yazar Bilgisi

    Editör: Ercan Çetin ve


    Website: Online Haberler

    E-mail: xmedy

    2000 yilindan bu yana internet üzerinde çalismalar yapmaktayim. Bir kaç tane web sitesi ile ilgeniyorum. Amatör olarak website çalismalarim olmustur. Güncel olaylari sizlere sunarim.. Google iletisim: Ercan Çetin

    Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

    Takip Edin!