3 Şubat 2012 Cuma

0

Mevlid Kandili güzel sözler

  • 3 Şubat 2012 Cuma
  • Unknown
  • Share
  • Böyle mübarek birgün olurda bizler sevdiklerimize ve yakinlarimiza güzel mesajlar veya sms'ler göndermiyelim. Yasadigimiz dünyada bizlere verilen nimetlere ne kadar sükret etsek azdir. Yüceler yücesi Cenab-i Hak, Rabbül Alemin bizlere böyle bir günde Hz. Muhammed Mustafa'yi (s.a.v.) efendimizi gönderdi.
    Kainat onunla birlikte aydinlandi. Susu topraklar onunla birlikte sulandi. Aksa susamiz gönüllerimiz onunla muhabbet buldu. Kan ve kinin yeri onunla sevgi bahçµelerine dönüstü. Gönüllerin sultani, basimizin taci, gönlümüzün ilaci canim efendim benim bugün dünyaya geldi.
    Iste böyle birgünde sevdiklerimizi sevindirelim ve onlara sevdigimizi söylüyelim. Arkadas ve dostlarimiz sevildiklerini bilsinler.
    Bazen ufacik bri söz bile onlarin içerisinde bulunduklar kötü psikolijik durumdan kurtarabilir. O yüzden gönül kirici degil gönül alici olalim.
    Bu yazinin basligina verdigim isimden anlasilacaga üzere Mevlid Kandili güzel sözleri sizler için buraya ekliyorum.

    • Mevlid Kandiliniz mübarek olsun..
    • Duanız kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz kaim olsun. Kandiliniz kutlu olsun.
    • Yıpranmış ve Katılaşmış Gönülleri Rahmet Meltemiyle Yeşerten Eşsiz Peygamberin Doğum Günü Olan Mevlit Kandilinizi En Içten Dileklerimle Tebrik Ederim.
    • Gel ey Muhammed bahardır, dualar ardında saklı, aminlerimiz vardır. Hacdan döner gibi, mevlidtan iner gibi gel gel. Bekliyoruz yillardır. Mevlid kandiliniz mübarek olsun..
    Allah (c.c.) yaptiginiz ibadetleri kabul eylesin..

    0 Responses to “Mevlid Kandili güzel sözler”

    Yazar Bilgisi

    Editör: Ercan Çetin ve


    Website: Online Haberler

    E-mail: xmedy

    2000 yilindan bu yana internet üzerinde çalismalar yapmaktayim. Bir kaç tane web sitesi ile ilgeniyorum. Amatör olarak website çalismalarim olmustur. Güncel olaylari sizlere sunarim.. Google iletisim: Ercan Çetin

    Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

    Takip Edin!