5 Şubat 2012 Pazar

0

Lif Örnekleri modelleri 2012

  • 5 Şubat 2012 Pazar
  • Unknown
  • Share
  • Lif Örnekleri Modası
    Lif Örnekleri 2012 Modası
    Örgü örmeyi seven bayanlar için en son lif modelerini sizlere sunmakistiyorum. Görüntüleri o kadar çok güzeller insan hemen alip elliyesi geliyor. Sizlerin de sevecegini düsünerek buraya ekliyorum. Kullanisli olduklarini düzünmekteyim.
    Sadece süs için bile banyoya insanin hosuna gidecegini düsünüyorum. Ceyizlik yapmak isteyen genç kizlarin da hosuna gider. Ev halkinin banyo yaparken kullanabilecegi liflerin modellerini sunuyoruz. Isteyen arkadaslar bu modelleri bilgisayarina indebilir ve aynisi çikartabilir.
    Bu yil rengerank ve degisik sekillerde yapilmis olan bu lif modelleri kis günlerinde eslerinizi süsleyecektir. Örgüyü seven bayanlarin görmek istediklerine eminim.
    Evden disari çikmak istemeyen hanimlarin evde örgü ile ugrasirken bu tür lif örneklerini degerlendirecegini düsünmekteyim. Disarisinin çok soguk olmasi nedeniyle evde bu lif örneklerinden sevdiklerinize yapabilirsiniz.
    Lif örnekleri modelleri 2012















    0 Responses to “Lif Örnekleri modelleri 2012”

    Yazar Bilgisi

    Editör: Ercan Çetin ve


    Website: Online Haberler

    E-mail: xmedy

    2000 yilindan bu yana internet üzerinde çalismalar yapmaktayim. Bir kaç tane web sitesi ile ilgeniyorum. Amatör olarak website çalismalarim olmustur. Güncel olaylari sizlere sunarim.. Google iletisim: Ercan Çetin

    Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

    Takip Edin!