12 Şubat 2012 Pazar

0

Genç Odası Dekorasyonu

  • 12 Şubat 2012 Pazar
  • Unknown
  • Share
  • Genç odasi modelleri
    Genç Odasi tasarimlari
    Bebeklerimizin büyümesiyle birlikte artik yataklari ve dolaplari degismek zorunda kaliyor. Bebek odasinin gitmesiyle veya bebegimizin çocuk odasina geçmesinin vakti geldi. Artik eskiden oldugu gibi degil çok güzel tasarimlarin ve modellerin yapildigini televizyondan ve internetten biliyoruz.
    Sizlere bugün çocuk Odasi dekorasyonu hakkinda bir kaç fikir vermek istiyorum. Çocugunuzun yatagini degistirmek gerekiyor. Öncelikle magazalardan yatak alacagimiz zaman genç odasi takimlarina bakamanizi tavsiye ederim. Çünkü tek yatak almaya kalktigimiz zaman daha pahali oluyor.
    Odayi komple aldigimiz zaman daha hesapliya geliyor. Belki biraz daha fazla öderiz miktar olarak ama hesaplidir. Çocugumuzun rahatçanak odasinda oynamasi ve eglenmesi bizleri memnun eder.
    Bizlerde kendimize vakit ayirabilir ve çocugumuzda kendisi ile bas basa kalabilir. Ayni zamanda çocugumuza sorumluluk sahibi olma duygusunu kazandiririz.
    Genç odasi alacagimiz zaman bir çok firma reklam ve indirim yapmaktadir. Özellikle istikbal, mondi, Art mobilya, Aypar mobilya, Ibas, Kupa, genç ve daha bir çok firmalar indirimler düzenlemektedir. Bunlardan yararlanabilirsiniz.  Ev dekorasyonu
    Genç Odası Dekorasyonu için tiklayiniz.

    0 Responses to “Genç Odası Dekorasyonu”

    Yazar Bilgisi

    Editör: Ercan Çetin ve


    Website: Online Haberler

    E-mail: xmedy

    2000 yilindan bu yana internet üzerinde çalismalar yapmaktayim. Bir kaç tane web sitesi ile ilgeniyorum. Amatör olarak website çalismalarim olmustur. Güncel olaylari sizlere sunarim.. Google iletisim: Ercan Çetin

    Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

    Takip Edin!