28 Ocak 2012 Cumartesi

0

Istanbul 3. körü ne zaman yapilacak

  • 28 Ocak 2012 Cumartesi
  • Unknown
  • Share
  • Istanbul'un can damarlarindan olan körüler yakinda yeni bri tanesiyle isini hafifletmeyi hedefliyor. Devamli olarak medyada çikan haberlere göre 3. köprünün ne zaman yapilacagi konsuunda kesin bir tarih yok. Ancak 3. körü için ihale tarihi belli oldu.
    Katilacak firmalarin verdikleri tekliflere göre bir tarih belirlenecek. Çok büyük bir proje olduguiçin uzun zaman almasi bekleniyor. Yapilan açiklamada su bilgiye yer verildi. Kuzey Marmara Otoyolu Projesi Odayeri-Paşaköy Kesiminin yapım, işletim ve devri işine ait ihalesi 5 Nisan 2012 günü saat 14.30'da.
    Buna yapilacak yollar, körü ve diger ulasim sistemleri için çok büyük bir mali destege ihtiyaç duyuldugu belirtildi. Bu dev projenin hayata geçilecekolmasi hem istanbulk'u hemde  trafigi çok rahatlatmasi bekleniyor. 3. köprü güzargahindaki binlarin ve arsalarin çok kiymetlendigi biliniyor.
    Simdiden ihalenin yapilacagi yer ve tarih için bekleyis basladi. Çünkü böyle büyük birihaleye dünya sirketleride katilacaktir.

    0 Responses to “Istanbul 3. körü ne zaman yapilacak”

    Yazar Bilgisi

    Editör: Ercan Çetin ve


    Website: Online Haberler

    E-mail: xmedy

    2000 yilindan bu yana internet üzerinde çalismalar yapmaktayim. Bir kaç tane web sitesi ile ilgeniyorum. Amatör olarak website çalismalarim olmustur. Güncel olaylari sizlere sunarim.. Google iletisim: Ercan Çetin

    Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

    Takip Edin!