19 Ocak 2012 Perşembe

0

Genel Sağlık Sigortası Primi Ne Kadar

  • 19 Ocak 2012 Perşembe
  • Unknown
  • Share
  • Genel Sağlık Sigortası Primi Nasıl ödenir
    Genel Sağlık Sigortası Primi kaç para
    Bu aya içerisinde yürürlüge giren Genel Sağlık Sigortası ile bütün vatandaslarimizi saglik güvencesi altina almasi hedeflenmektedir. Vatandaslarimizin  daha rahat sartlar altinda yasamasi ve herkesin hastanelerden ve diger bütün  saglik hizmetlerinden faydalanmasi amaciyla yapilmistir.
    Vatandaslarimizin ögrenmek istedikleri Genel Sağlık Sigortası primi ne kadar oldugunu sizler için arastirdik ve bu basligin altina ekliyoruz. Vatandaslarimizin genel saglik sigortasi için basvurularini hemen yapmalari gerekmektedir.
    Genel Sağlık Sigortası Primi Ne Kadar?
    Kişi başına düşen aylık geliri; brüt asgari ücretin 3′te 1′i (253.50 TL) ile brüt asgari ücret (760.50 TL) arasında olduğu belirlenen kişiler için aylık 30.42 TL GSS primi ödenecek. Kişi başına düşen geliri; brüt asgari ücret (760.50) ile brüt asgari ücretin 2 katı (1521 TL) arasında olduğu belirlenen kişiler için aylık 91.26 TL GSS primi ödenecek. Kişi başına düşen geliri; brüt asgari ücretin 2 katından fazla(1521 TL’den fazla) olduğu belirlenenler için aylık 182.52 TL GSS primi ödenecek.

    0 Responses to “Genel Sağlık Sigortası Primi Ne Kadar”

    Yazar Bilgisi

    Editör: Ercan Çetin ve


    Website: Online Haberler

    E-mail: xmedy

    2000 yilindan bu yana internet üzerinde çalismalar yapmaktayim. Bir kaç tane web sitesi ile ilgeniyorum. Amatör olarak website çalismalarim olmustur. Güncel olaylari sizlere sunarim.. Google iletisim: Ercan Çetin

    Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

    Takip Edin!