13 Ocak 2012 Cuma

0

facebook'tan yenilik geldi

  • 13 Ocak 2012 Cuma
  • Unknown
  • Share
  • Facebook durmadan kullanicilarina yenilikler sunmaya devam ediyor.m Güçlü ve dinamik kadrusunun güzel isler basardigini ve bunu en hizli bir  sekilde kullanicilarina gösterdigine sizlerde sahit oluyorsunuz. Facebook kullananlarin devamli olarak yaptiklari chatler, oyunlar, görüsmeler ve daha neler neler..
    Facebook'un yeniliklerine bir yenisi daha eklendi. Chat yaparken ayni zamanda arkadasinla beraber ayni muzigi dinleme imkani sunuyor. Sosyal ağın resmi blogundan yaptığı duyuruya göre, “Listen With Friends” (Arkadaşınla Dinle) özelliği sayesinde Facebook kullanıcıları sadece bir tuşa basarak senkronize ettikleri Spotify ya da Rdio uygulamasıyla gerçek zamanlı müzik dinleyebilecek.
    Bu uygulamayla artik chat yaptiginiz arkadasinizla birlikte ayni havayi solumaya ve tadmaya uygun olarak yapildigi biliniyor. Facebook kullanicilarinin hosuna gidecek olan bu uygulama çok kisinin sevgisini kazanmaya basliyor.
    Sizlere facebook'un bu yeni gerçek zamanli muzik dinleme özelliginin nasil kullanildigina bakalim.
    Sağ tarafta yer alan sohbet sütununda Spotify ya da Rdio üzerinden müzik dinleyen 'arkadaş'ların yanında bir nota işareti çıkıyor. Bu işarete tıklandığında dinlenen şarkıya ortak olunabiliyor, başka bir şarkı da belirlenebiliyor.

    Böylece dinlediklerinizi arkadaşlarınızla paylaşarak bir nevi radyo yayını yapabilmenin yası sıra birçok kişiyi aynı anda müzik dinlemeye davet edebiliyorsunuz
    Simdiden bol keyifli saatler geçirmenizi diliyoruz.

    0 Responses to “facebook'tan yenilik geldi”

    Yazar Bilgisi

    Editör: Ercan Çetin ve


    Website: Online Haberler

    E-mail: xmedy

    2000 yilindan bu yana internet üzerinde çalismalar yapmaktayim. Bir kaç tane web sitesi ile ilgeniyorum. Amatör olarak website çalismalarim olmustur. Güncel olaylari sizlere sunarim.. Google iletisim: Ercan Çetin

    Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

    Takip Edin!