16 Ocak 2012 Pazartesi

0

Facebook reklam sorunu çözümü yardim resimli

  • 16 Ocak 2012 Pazartesi
  • Unknown
  • Share
  • Bildiginiz gibi facebook üzerinde surf yaparken gözümüze ilginç ve dikkat çekici reklamlar gelmektedir. Aslinda bunlarin ne kadar sinir bozucu oldugunu ve bir çok facebook kullanicisinin rahatsiz oldugunu belirtmek isterim. Ancak ne var ki bizlere gelen mesajlarda ve yapilan yorumlarda bunun çözüme kavusturulmasi gerektigi kanatindeyiz.
    O yüzden sizlere reklam hesabinin nasil kapatildigini anlatmak istiyorum. Çünkü istemediginiz reklamlar gözümün içine girmesin ve reklam hesabini kapatalim.
    Ilk etapta yapilmasi gereken facebook.com'dan hesabimiza giris yapiyoruz ve sag üst menüden Hesab Ayarlari'na tiklayip açilan ayarlar sayfasindan sol menü'den Facebook Reklamlari linkine tiklayip sayfayi açiyoruz. "Karsimiza asagidaki sayfa çikacaktir"
    Bu açilan safadan Sosyal Reklamlar ayari düzenle linkine tikliyarak açilan sayfadan reklamlari kimlerin görmesi gerektigine izin verebilirsiniz. Yani Reklamlarda sosyal eylemlerimi şu kişiler görebilir: Sadece Arkadaslarim veya hiç kimse diye tercih edip Degisikligi Kaydet'i tiklayip degistiriyoruz.. "Sizlerin karsisina bu sayfa çikacaktir. Resimdeki sayfadan reklam ayarlarinizi düzenliyebilirsiniz."
    Karsiniza çikan sayfadan degisikligi yaptiktan sonra yeniden Facebok Reklam sayfasina geri dönüyoruz. Bu Facebok Reklamlari sayfadan Üçüncü şahıs reklamları ayarını düzenle linkine tiklayip açilan sayfadan Hiç Kimseyi seçip Degisiklikleri Kaydet'i tiklayip tekrar facebook Ana sayfasina dönüyoruz. Sizler bu ayari asagidaki sayfadan yapabilirsiniz. Simdiden iyi faceler diliyorum. 

     Bu sekilde istenmeyen Facebook Reklamlarini devre disi birakmis oluyorsunuz. Facebook hakkinda bilmek veya ögrenmek istediklerinizi bizlere yorum seklinde veya iletisim sayfadan gönderebilirsiniz. 

    0 Responses to “Facebook reklam sorunu çözümü yardim resimli”

    Yazar Bilgisi

    Editör: Ercan Çetin ve


    Website: Online Haberler

    E-mail: xmedy

    2000 yilindan bu yana internet üzerinde çalismalar yapmaktayim. Bir kaç tane web sitesi ile ilgeniyorum. Amatör olarak website çalismalarim olmustur. Güncel olaylari sizlere sunarim.. Google iletisim: Ercan Çetin

    Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

    Takip Edin!