1 Ocak 2012 Pazar

0

Aref Ghafouri kimdir

  • 1 Ocak 2012 Pazar
  • Unknown
  • Share
  • Aref Ghafouri biografisi
    Aref Ghafouri hayati

    Show Tv ekranlarinda Acun Ilicali'nin hazirlayip sundugu Yetenek Sizsiniz Türkiye adli yarismaya katildiktan sonra ve yaptigi sihirbazlik gösterileri ile taninan Aref Iran dogumludur. Türkiye'ye geldiginde 7 ay zaman dilimi içerisinde çok güzel Türkçe ögrenen Aref yaptigi ilginç sihirbazligin yani sira çatal bükme ve zihin okuma gibi yetenegi bulunmaktadir.
    Aref Ghafouri kendi tarzinda birseyler üretmeyi hedeflemektedir. Bildiginiz gibi sihirbazlik yapan bir çok ksi oldugunu söylemem gerek yoktur. Ancak Aref kendini sihirbaz degil de Zihinbaz olarak tanimlamaktadir.
    Kisaca Aref'in kendi agzindan açiklamalri ve ilginç bilinmeyen yönleri:
     Ailesinin karşı çıkmasına rağmen Türkiye'de okumaya karar vermesi de enteresan. Bir gün yolda yürürken "YÖS" (Yabancı öğrenci sınavı) yazısını görüyor ve sınava girip kazanıyor. En sevdiği kelime "Kader". En sık sorduğu soru "Sizce kaderi değiştirebilir miyiz?".

    Başkalarınınkini değiştirebilir mi bilmiyoruz ama kendi kaderini değiştireceği aşikar. Tek bacağı üzerinde durmak gibi yetenekleri de olan Aref'i pek yakında çeşit çeşit firmanın reklamlarında görebiliriz. Mesela son günlerde haberlerde sıkça gördüğümüz Hollandalı yogi Ramana. Pek çok firmanın reklam filminde oynuyor. Alışveriş merkezlerinde, binaların duvarlarında, araba üzerinde tek bacağı üzerinde durarak para kazanıyor.
    Sizlerin daha yakindan tanimasi için Aref Gafouri'nin videosu izle

    0 Responses to “Aref Ghafouri kimdir”

    Yazar Bilgisi

    Editör: Ercan Çetin ve


    Website: Online Haberler

    E-mail: xmedy

    2000 yilindan bu yana internet üzerinde çalismalar yapmaktayim. Bir kaç tane web sitesi ile ilgeniyorum. Amatör olarak website çalismalarim olmustur. Güncel olaylari sizlere sunarim.. Google iletisim: Ercan Çetin

    Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

    Takip Edin!