12 Aralık 2011 Pazartesi

0

Şike Davasında Kimler Tahliye Edildi?

  • 12 Aralık 2011 Pazartesi
  • Unknown
  • Share
  • Günlerdir durmadan gündemde duran Sike davasinda tahliyeler yasandi. Sike davasi sonucunda tutuklu bulunan kisilerden kimlerin serbest  kaldigi belli oldu. Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu dahil 8 kişi Metris Cezaevi'nden tahliye edildi.

    Serdar Adalı, Ahmet Ateş, İbrahim Akın, Korcan Çelikay’ın da aralarında bulunduğu bazı şüpheliler için tahliye kararı çıktı. Duruşma silivri cezaevinde duruşma salonunda görülecek. Bazı şüpheliler hakkındaki statlara giriş yasağı da kaldırıldı.
    Şike davasında bugün verilen tahliye kararının gerekçeleri “atılı suçun mahiyeti” “mevcut delil durumu” “tutuklulukta geçen süre” “yasanın değişiklilik hali” olarak belirtildi.

    Bundan sonra durumun nasil isleyecegi merak edilirken Cumhurbaskanina gönderilen yeni sike yasasi olarak bilinen yasanin onaylanip onaylanmiyacagi ise merak ediliyor.

    0 Responses to “Şike Davasında Kimler Tahliye Edildi?”

    Yazar Bilgisi

    Editör: Ercan Çetin ve


    Website: Online Haberler

    E-mail: xmedy

    2000 yilindan bu yana internet üzerinde çalismalar yapmaktayim. Bir kaç tane web sitesi ile ilgeniyorum. Amatör olarak website çalismalarim olmustur. Güncel olaylari sizlere sunarim.. Google iletisim: Ercan Çetin

    Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

    Takip Edin!