8 Aralık 2011 Perşembe

0

Muhteşem Yüzyıl'a sert mesaj

  • 8 Aralık 2011 Perşembe
  • Unknown
  • Share
  • Türk dizileri bütün Arap ülkelerinde gösterimleri rekor üstüne rekor kiriyor. Ancak diziler içerisinde gerçek dogru bilgilerin anlatilmasi her kesimi memnun edecege benziyor.
    Çiktigi günden beri her kesimin tepkisi alan Muhtesem Yüzyil dizisi'ne Amerika'da yasayan Fethullah Gülen çok sert bir sekilde elestirdi. Bildiginiz gibi Dünya'da en çok güçlü Cemaat olan Gülen Cemaati'nin önderi Fethullah Gülen Muhtesem Yüzyil için herkul.org adli internet sitesinden mesaj verdi.
    Gülen herkul.org sitesinde yayınlanan videosunda Kanuni'nin 46 yıllık saltanatında sadece 1.5 yıl İstanbul'da yani sarayda kaldığını hatırlatarak, diziyi çekenler için "Küstahlar, saygısızlar, terbiyesiz adamlar" ifadelerini kullandı.
    Kanuni'nin cephede öldüğünü söyleyen şu görüşlere verdi:

    "46 yıllık saltanat hayatında sadece1.5 yıl sarayda İstanbul'da kalmış. Bana çok dokundu bu. Bu küstahlar onunla alakalı film çevirdiler. Saygısızlar, terbiyesiz adamlar. Atalarını bu şekilde tahrik eden insanlar..."
    Yetkililerin dizi çeken daha hassayietli olmalarini diliyoruz.
    Muhteşem Yüzyıl'a sert mesaj

    0 Responses to “Muhteşem Yüzyıl'a sert mesaj”

    Yazar Bilgisi

    Editör: Ercan Çetin ve


    Website: Online Haberler

    E-mail: xmedy

    2000 yilindan bu yana internet üzerinde çalismalar yapmaktayim. Bir kaç tane web sitesi ile ilgeniyorum. Amatör olarak website çalismalarim olmustur. Güncel olaylari sizlere sunarim.. Google iletisim: Ercan Çetin

    Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

    Takip Edin!