22 Aralık 2011 Perşembe

0

Hayko Cepkin Kimdir, Hayko Cepkin hayati

  • 22 Aralık 2011 Perşembe
  • Unknown
  • Share
  • Hayko Cepkin hayatiHayko Cepkin biografisi
    Türkiye'nin sevilen sanatçilari arasina girmeyi basaran Hayko yeni nesil gençlik tarafindan çok seviliyor. Hayko Cepkin Istanbul'da dünyaya gözleri 1978 yilinda açti. Hayko Cepkin piyanist ve muzisyendir.
    Hayatini muzige adiyan sanatçilardan olan Hayko Cepkin Universite hayatinda da San egitimi almasiyla muzik hayatina resmen basladi.
    San, solfek ve armoni dersleri alan Hayko, 1997 yilindan itibaren Türkiye'de yükselen bir yildiz olmayi basardi.
    öztürk, Ogün Sanlısoy, Aylin Aslım, Koray Candemir ve Demir Demirkan gibi isimlerle sahneyi paylaştı. Çalıştığı isimlerin bazılarının albümlerinde de düzenlemeci kimliğiyle yer aldı. En son Murathan Mungan’ın söz vermiş şarkılar adlı albümünde aylin aslım’ın seslendirdiği “kimdi giden” adlı bir yeni türkü bestesi olan parçayı düzenledi. Bu sırada evinin odasında kaydettiği bestelerini hayata geçirme kararı aldı. 2005 yılı içinde “Sakin olmam lazım” adlı albümü ile alternatif müzik piyasasında yerini aldı.
    Hayko Cepkin'in sizler için bir videosunu eklemek istiyorum. Hayko Cepkin'in grubunda yer arkadaslari Poyraz Kiliç "gitar" ve Murat Cem Ergül "Davul" bulunmaktadir.

    Hayko Cepkin'in en çok begenilen sarkilarindan Fırtınam sizlerle birlikte oluyor.

    Hayko Cepkin Ermeni asilli Türk sanatçilari arasinda yer almaktadir. Hayko Cepkin kimdir?

    0 Responses to “Hayko Cepkin Kimdir, Hayko Cepkin hayati”

    Yazar Bilgisi

    Editör: Ercan Çetin ve


    Website: Online Haberler

    E-mail: xmedy

    2000 yilindan bu yana internet üzerinde çalismalar yapmaktayim. Bir kaç tane web sitesi ile ilgeniyorum. Amatör olarak website çalismalarim olmustur. Güncel olaylari sizlere sunarim.. Google iletisim: Ercan Çetin

    Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

    Takip Edin!