24 Aralık 2011 Cumartesi

0

Ebru Polat kimdir?

  • 24 Aralık 2011 Cumartesi
  • Unknown
  • Share
  • Ebru Polat kimdir, Ebru Polat hayati, Ebru Polat biografisi, Ebru Polat: "1983 Izmir dogumlu"
    Türkiye'nin son zamanlarda kesif ettigi güzel yüzlü sanatçilardan birisidir. Ebru Polat Avukatlik üzerine okuduktan sonra kendi meslegini icra etmeyi birakip sanata atilmaya karar verdi. Ilk etapta çikardigi Çetin Ceviz albümü ile herkesin begenisini kazandi. Ebru Polat ilk albümünün arkasinda yeni albümler ile sevdiklerinin karsisina çikmaya basladi.
    Sosyal paylasim sitesindede çok aktif olan Ebru Polat çok büyük kesimin hayrani ve seveni durumu geldi. Özellikle sempatik davranislari, etkileyici fizigi ve konusmasi ile genis bir kitleye hitap etmektedir. Sosyal paylasim sitelerinde hayranlari ile bulusan Ebru Polat sik sik televizyon programlarina katilarak sevenlerinden gelen sorulari cevapliyor.
    Ebru Polat'in en çok sevilen sarkisi  "Sezen Aksu'nun" Seni Yerler adli parça oldu. Kivrak danslari ve sesi ile genç erkeklerin yüregini hoplatiyor. Ebru Polat'a ulasmak için "Twitter ve Facebook" Sosyal paylasim sitelerin ulasilabilmektedir. Ebru Polat'a ayni zaman kendi fun sitesinden de ulasabilirsiniz.
    Ebru Polat'in yeni albüm veya klip çekecegi ise halen bilinmemektedir. Ebru kendine has muzigi ve sempatikligi  ile basarilar diliyoruz.
    Ebru Polat kimdir?

    0 Responses to “Ebru Polat kimdir?”

    Yazar Bilgisi

    Editör: Ercan Çetin ve


    Website: Online Haberler

    E-mail: xmedy

    2000 yilindan bu yana internet üzerinde çalismalar yapmaktayim. Bir kaç tane web sitesi ile ilgeniyorum. Amatör olarak website çalismalarim olmustur. Güncel olaylari sizlere sunarim.. Google iletisim: Ercan Çetin

    Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

    Takip Edin!