16 Aralık 2011 Cuma

0

2011-2012 Yurtkur-KYK Yurt-Burs Kredi Başvuru Sonuçları

  • 16 Aralık 2011 Cuma
  • Unknown
  • Share
  • Binlerce ögrencinin heyecanla bekledigi Yurtkur-KYK Yurt-Burs Kredi Basvurularinin sonuçlari açiklandi ve sonuçlan açiklanmasiyla birlikte herkes internet üzerinden veya yurtkur'u arayarak kendisine isabet edip etmedigini ögrenmeye çalisiyor.
    Yurtkur-KYK'nin Yurt-Burs Kredi Başvuru sonuçlarin açiklandiginda nasil bir yol izlemek gerekiyor.? Yapmamiz gereken çok basit ve kesinlikle panige kapilmamaliyiz.
    Burs ve Kredi Sonuçları bugün (15 Aralık 2011) günü www.kyk.gov.tr resmi sitesi üzerinden açıklanacak. TC Kimlik Numaramiz ile kontrol etmek gerekiyor.
    2012 yili için henüz kesin bir açiklama Yurtkur KYK tarafindan yapilmamistir. Ancak en kisa zamanda yapilmasi bekleniyor. Geçen senede Yurtkur kyk kredi burs kazananlara nasil bir yol izlenmesi gerektigi internet sitesinden duyurulmustur. Özellikle Kredi veya bursun nasil tahsis edilecegi konusunda. 
    Öğrenciler Taahhüt Senetlerini 15 aralik 2012 ile 31 ocak 2012 tarihleri arasinda tarihleri arasında herhangi bir noterde; vergi, resim ve harç için para ödemeksizin tanzim ve tasdik ettirerek Kurumumuzun bölge ve/veya yurt müdürlüklerine teslim edecektir. Bölge ve/veya yurt müdürlüğü bulunmayan yerlerde ise “Cemal Gürsel Cad. No:61 06590 Cebeci/Ankara” adresindeki Kredi Dairesi Başkanlığına posta ile gönderecek veya elden teslim edecektir.
    Simdiden kazanan ögrencilerin basvurularini yapmalari gerekmektedir. Islerimizi sona birakmamak için simdiden basvuruyu yapmaniz gerekiyor. Ilginize duyurulur. 
    2011-2012 Yurtkur-KYK Yurt-Burs Kredi Başvuru Sonuçları

    0 Responses to “2011-2012 Yurtkur-KYK Yurt-Burs Kredi Başvuru Sonuçları”

    Yazar Bilgisi

    Editör: Ercan Çetin ve


    Website: Online Haberler

    E-mail: xmedy

    2000 yilindan bu yana internet üzerinde çalismalar yapmaktayim. Bir kaç tane web sitesi ile ilgeniyorum. Amatör olarak website çalismalarim olmustur. Güncel olaylari sizlere sunarim.. Google iletisim: Ercan Çetin

    Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

    Takip Edin!