3 Kasım 2011 Perşembe

0

Enflasyon rakamlari Ekim 2011

  • 3 Kasım 2011 Perşembe
  • Unknown
  • Share
  • Halkimizin enflasyona karsi gösterdigi çaba ve gayret herkes tarafindan biliniyor. Aldigimiz bilgilere göre ekim ayinda enflasyon rakamlari ve bilgileri yayinlanmaya basladi.
    ürkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), ekim ayında, Tüketici Fiyatları Endeksi'nin (TÜFE) yüzde 3,27, Üretici Fiyatları Endeksi'nin (ÜFE) ise yüzde 1,60 arttığını açıkladı.
    TÜİK'in 2003 baz yıllık verilerine göre, ekim ayı itibarıyla yıllık enflasyon ise TÜFE'de yüzde 7,66, ÜFE'de yüzde 12,58 oldu.  Memurlarin ve çalislanlarinin çogunun maaslari enflasyona indexli oldugu için ay sonunda merak ediliyor.
    Özellikle TOKI'nin sattigi evlerde memurlarin maas zamlarina göre orantili olmasi ev satin alan kisilerinde ögrenmek istedigi bilgiler arasinda yer aliyor. Hükümetin enflasyona karsi verdigi mücadele herkes tarafindan biliniyor ve destekleniyor.
    Ekim 2011 enflasyon rakamlari

    0 Responses to “Enflasyon rakamlari Ekim 2011”

    Yazar Bilgisi

    Editör: Ercan Çetin ve


    Website: Online Haberler

    E-mail: xmedy

    2000 yilindan bu yana internet üzerinde çalismalar yapmaktayim. Bir kaç tane web sitesi ile ilgeniyorum. Amatör olarak website çalismalarim olmustur. Güncel olaylari sizlere sunarim.. Google iletisim: Ercan Çetin

    Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

    Takip Edin!